Libnet.ro
UNICEF

17:01

Florin Citu, acuzatii grave: Joaca poker cu vietile romanilor. S-au purtat ca niste criminali!

Antena3 Antena3,
Florin Citu, acuzatii grave: Joaca poker cu vietile romanilor. S-au purtat ca niste criminali!

Florin Citu sustine ca vinovati de faptul ca romanii nu mai respecta regulile in aceasta perioada, in privinta epidemiei de coronavirus, sunt Ciolacu, Tariceanu, Ponta. Ministrul Finantelor a facut anuntul miercuri seara, la un post de televiziune. continuă pe Antena3

Florin Citu, acuzatii grave la adresa liderului PSD: Ciolacu trebuie sa-si ceara scuze romanilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, lanseaza critici dure la adresa presedintelui interimar al PSD, Marcel Ciolacu, pe care il acuza ca a dezinformat atunci cand a spus ca Guvernul Orban nu a luat masuri.

Sindicatul Europol, acuzatii grave: Politistii sunt expusi intentionat riscului de a se infecta cu noul coronavirus

Acuzatii grave aduse de sindicatul Europol la adresa conducerii IGPR pe care o acuza ca ii expune intentionat pe politisti riscului de a se infecta cu noul coronavirus.

Ministrul Finantelor, Florin Citu: Putem majora pensiile cu 10%, in contextul in care crestem major investitiile. Trecem prin cea mai mare criza economica din ultima suta de ani (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat miercuri, intr-o interventie in cedrul Stirilor B1 TV, ca legea privind cresterea pensiilor, in forma care a fost adoptata de Parlament, nu consinea nicio sursa.

CORONAVIRUS |Florin Citu: Ciolacu, Ponta, Tariceanu s-au comportat ca niste criminali. Au distrus toate acele masuri pe care le-am luat pana acum. Ne izoleaza in Europa (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, avertizeaza ca Romania este pe punctul de a fi izolata in Europa, de a pierde increderea investitorilor si a UE, in contextul cresterii alarmante a numarului de cazuri de.

Florin Citu, dupa ce Comisia Europeana a facut previziuni sumbre privind economia romaneasca: Aceasta estimare este mult prea pesimista

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avut o prima reactie dupa ce Comisia Europeana a estimat o scadere economica a Romaniei cu 6% in 2020. Ministrul a precizat ca aceasta estimare este mult prea pesimista.

Florin Citu a imprumutat in 9 luni cat a imprumutat vechiul Guvern in aproape 2 ani

Datoria Romaniei pare sa creasca precum Fat Frumos. Ministrul de Finante a imprumutat Romania in 9 luni cat a imprumutat vechiul Guvern in aproape 2 ani. Este vorba despre 90 de milioane de lei despre care Florin Citu sustine ca s-au dus pe plata somajului tehnic, pe salarii, pe pensii, dar si in investitii.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1927 seconds )