Libnet.ro
UNICEF

15:46

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

Romania a achitat avansul pentru vaccinul anti-COVID. Florin Citu: Am semnat plata externa catre CE, in suma de 12 milioane de Euro (VIDEO)

Guvernul a intreprins primii pasi concreti pentru achizitionarea vaccinului anti-covid-19, iar campania de vaccinare din primul semestru al anului viitor incepe sa nu mai fie doar o promisiune. Ministrul.

Florin Citu spune ca de o luna Inspectia Economica a fost trimisa la Piatra Neamt si ca unele primarii din Bucuresti vor controale ANAF in control la FRF

Inspectia economica face control la mai multe unitati administrativ teritoriale, la mai multe primarii, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o declaratie video pe Facebook. Am inceput anul trecut cu primaria generala a municipiului Bucuresti. Primul raport a fost trimis catre DNA. Asteptam si finalizarea celorlalte rapoarte, a spus el.

Florin Citu, despre salariul minim: Noi avem acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat cumva de evolutia economiei, de productivitate (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a explicat ca in stabilirea salariului minim pe economie se va aplica in continuare acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat de evolutia.

FLORIN CITU: Guvernul s-a asigurat ca vom fi printre primele tari cu acces la vaccin

Citu anunta controale la UAT-uri, primarii si la Federatia Romana de Fotbal Guvernul a suplimentat prin rectificarea bugetara suma necesara pentru plata contributiei la Comisia Europeana si a asigurat prefinantarea pentru vaccinul impotriva coronavirus astfel incat Romania sa fie printre primele tari cu acces la vaccin, a declarat, ieri, intr-o declaratie de presa, Florin Citu, ministrul Finantelor.

Florin Citu s-a imbatat cu apa rece. Romania sta pe un butoi de pulbere gata sa explodeze

Florin Citu a realizat ca Romania sta pe un butoi de pulbere in ceea cepriveste economia. Pana acum, ministrul Finantelor Publice s-a imbatat cu apa rece. Florin Citu, a declarat de mai multe ori in ultimele zile ca firmele au platit la buget mai mult decat in anul 2020, insa executia bugetara il contrazice grav.

FLORIN CITU Dupa schimbarea majoritatii parlamentare vom anula barierele care opresc capitalizarea companiilor de stat prin bursa

Imediat dupa ce se va schimba majoritatea parlamentara, vor fi anulate acele bariere puse in Parlament care opresc capitalizarea prin bursa a companiilor de stat, a declarat, vineri, la evenimentul ce a marcat 25 de ani de la reluarea tranzactiilor bursiere in Romania, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Schimbari in Banca Internationala de Investitii, controlata de Rusia: Romania va avea acelasi vicepresedinte pentru inca 5 ani, propunere venita din Rusia si sustinuta de ministrul Florin Citu

Mandatul lui Alexandru Florescu, romanul care este vicepresedinte al Bancii Internationale de Investitii BII), institutie financiara controlata de Rusia, inca din 2016, va fi prelungit cu inca 5 ani, potrivit unui Memorandum initiat de Ministrul Finantelor Florin Citu si aprobat saptamana trecuta de Guvern. Citu subliniaza ca propunerea de prelungire a mandatului lui Florescu a venit de la presedintele BII, n. a rusul Nikolay Kosov) si ca este singura posibilitate ca Romania sa-si pastreze aceasta functie in banca. in caz contrar functia s-ar fi scos la concurs intre celelalte state membre.

Florin Citu anunta ca vine prima transa din imprumutul de la Uniunea Europeana prin instrumentul SURE: Romania va primi 3 miliarde de euro

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca in cateva zile, Romania va primi prima transa din instrumentul SURE, in valoare d 3 miliarde de euro. intr-o postare pe Facebook, Citu precizeaza ca acesti.

Florin Citu, gata sa sfideze decizia CCR cu privire la pensii: Vom merge pe viziunea noastra de liberali, nu pe ce ne spune Curtea

Florin Citu a explicat, marti, cum va replia Guvernul in cazul in care Curtea Constitutionala va respinge sesizarea depusa de liberali cu privire la cresterea cu 40% a pensiilor.

ştiri din Economie

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )