Libnet.ro
UNICEF

16:00

FLORIN CITU: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii psd-iste langa Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii psd-iste langa Dragnea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat, joi seara, pe Facebook, un indemn pentru romani de a merge la vot, sustinand ca a venit momentul sa scapam Romania de PSD si ca trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat, joi seara, pe Facebook, un indemn pentru romani de a merge la vot, sustinand ca a venit momentul sa scapam Romania de PSD si ca trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine despre ministrul Finantelor ca spune lucruri trasnite de un an de zile.

FLORIN CITU: Noi, guvernarea liberala, am castigat increderea investitorilor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat in aceasta seara, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, confirmarea ratingului Romaniei privind datoria pe termen lung si scurt, de catre agentia de evaluare financiara Standard and Poor and s.

FLORIN CITU: Am inceput pre-finantarea bugetului de anul viitor

Cat sunt eu la Finante nu este nevoie de acord cu FMI. Vedeti ce usor si ieftin ne finantam din pietele internationale, spune Citu * Veniturile fiscale sunt mai mari in noiembrie comparativ cu luna noiembrie de anul trecut, a anuntat ministrul * Citu spune ca are emotii pentru seara aceasta, cand S and P va publica evaluarea periodica a ratingului Romaniei Ministerul de Finante a inceput pre-finantarea bugetului de anul viitor in conditiile in care necesarul de finantare pe 2020 a fost acoperit integral, a anuntat, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-un interviu la Radio Guerilla. Totodata, Citu a precizat ca veniturile fiscale la buget sunt mai mari in luna noiembrie din acest an comparativ cu luna noiembrie de anul trecut. Ministrul a adaugat ca asta inseamna ca economia isi revine conform estimarilor Guvernului. Veniturile fiscale reprezinta banii care intra la buget din impozite si contributii sociale.

FLORIN CITU: Am revenit pe bursa in noiembrie, am cumparat in special companii din tehnologie si biotehnologie

Ministrul Finantelor Florin Citu a reinceput sa investeasca la bursa in noiembrie, cumparand in special companii din sectorul de tehnologie si biotehnologie, dupa cum a afirmat acesta intr-un interviu acordat ieri Radio Guerilla.

Pensii 2021. Cu cat vor creste pensiile romanilor de la anul. Florin Citu a facut anuntul chiar ieri

Sfarsitul de an pare sa aiba vesti bune, daca lucrurile vor avea loc asa cum anunta ministrul Finantelor, Florin Citu. Potrivit acestuia, majorarea care ar urma sa aiba loc la anul este cea mai mare dintr-un calendar gandit vreodata de un Guvern, pe o perioada de patru ani. Cati bani vor primi in plus pensionarii .

Marius Budai cere socoteala lui Florin Citu si Ludovic Orban: Cum era aia ca nu mariti taxele?

Marius Budai, fostul ministru al muncii, a reactionat dur la adresa lui Florin Citu si premierului Orban, pe care ii acuza ca au crescut oficial accizele la carburanti si tigari.

Ce se intampla cu taxele romanilor, in pandemie. Florin Citu a facut anuntul momentului

Romania este intr-o criza financiara acuta, motivul acesteia fiind pandemia in care ne aflam. Peste toate astea puterea de cumparare a romanilor a scazut, iar companiile sunt in pragul falimentului. Deficitul bugetar este unul insemnat, iar banii la buget din ce in ce mai putin. intrebareadaca vor fi mariri de taxe si impozite, in acest .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )