Libnet.ro
UNICEF

14:30

Florin Citu a anuntat cu cat vor fi majorate pensiile in acest an

Adevărul Adevărul,
Florin Citu a anuntat cu cat vor fi majorate pensiile in acest an

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a admis, sambata, ca pensiile vor fi majorate cu 10 la suta in acest an. Este o propunere pe care o facem noi in contextul acestea, cu criza la nivel global, a spus Citu. continuă pe Adevărul

Citu a anuntat cu cat vor creste pensiile: Guvernul PSD a trimis o nota de reesalonare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri seara procentul cu care vor creste pensiile in toamna acestui an, precizand ca detine o nota emisa de Guvernul PSD care propune reesalonarea cresterii, document pe care il va prezenta public.

Florin Citu, anunt important despre pensii. Cat vor lua in plus pensionarii

Florin Citu, ministrul de Finante, a facut un anunt important despre pensii. Ministrul a declarat ca pensiile vor fi majorate in acest an, in ciuda crizei COVID-19 si a crizei economice globale.

FLORIN CITU: Pensiile pot creste cu 10%, chiar daca evortul financiar va fi mare

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca pensiile pot creste cu 10%, chiar daca efortul financiar va fi mare. Cresterea cu 40%, asa cum este prevazuta in legea adoptata de Parlament, ar fi fost o bomba pentru stabilitatea economica, chiar daca nu exista criza provocata de coronavirus, mai apreciaza ministrul. Cand sunt oameni care poate nu isi gasesc locuri de munca, somajul explodeaza in Europa, economiile sunt la pamant si totusi facem acest efort, a afirmat Citu, citat de News. ro.

Florin Citu anunta ca pensiile pot creste cu maximum 10%: Cresterea cu 40% ar fi fost o bomba pentru stabilitatea economica

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca pensiile pot creste cu 10%, chiar daca efortul financiar va fi mare. Cresterea cu 40%, asa cum este prevazuta in legea adoptata de Parlament, ar fi fost o bomba pentru stabilitatea economica, chiar daca nu exista criza provocata de coronavirus, mai apreciaza ministrul.

Cat de bogat este Florin Citu! Sume imense in conturi. Seful de la Finante acorda si imprumuturi

Ministrul de Finante, Florin Citu, are un apartament de 130 mp in Capitala, jumatate dintr-o casa din Valcea si mai are pe numele sau doua terenuri in afara Bucurestiului, dar detine jumatate din fiecare. in conturi, are 400. 000 de lei, iar in ce priveste veniturile, anul trecut a obtinut aproape 300. 000 de lei. Seful de la Finante are, insa, si datorii.

Surpriza! Cine ar fi iubita lui Florin Citu si unde lucreaza

Ministrul iInantelor, Florin Citu, este in ultimele luni unul dintre cei mai vizibili oameni din PNL, dar si unul dintre cei mai vocali politicieni anti-PSD. Florin Citu a avut mai multe dispute cu fostul ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici. Iar romanii urmaresc cu nesat rafuielile publice ale celor doi politicieni din tabere adverse.

Deputat PSD, mesaj catre Florin Citu: Ca esti mincinos si hot, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e ca esti pus pe praduit Romania

Senatorul PSD Daniel Zamfir il ataca pe ministrului Finantelor Florin Citu, pe care il acuza de hotie si minciuna, sustinand ca intentioneaza sa vanda companiile de stat. Ca esti mincinos si hot, nu mai e un secret pentru nimeni! Cel mai grav e ca esti pus pe praduit Romania, a scris Zamfir pe Facebook.

Florin Citu, nou atac la PSD: Ne imprumutam astazi sa platim imprumuturile luate de PSD

Ministrul de Finante al Romaniei, Florin Citu, a lansat un nou atac la adresa PSD si a explicat motivul pentru care a decis sa contracteze noi imprumuturi pentru bugetul consolidat al statului.

Florin Citu, anunt surprinzator despre pensii: Cresterea pensiilor nu avea nici o sursa de finantare

Cresterea pensiilor nu va avea nicio sursa de finantare spune ministrul Finantelor. Florin Citu a declarat ca nu se poate discuta despre pensii fara sa discuti despre investitii. Anuntul a fost facut miercuri seara, la un post de televiziune.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )