Libnet.ro
UNICEF

08:45

FLORIN CITU: Autoritatile vor decide dupa 1 iunie daca la locul de munca persoanele vaccinate vor purta masca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Autoritatile vor decide dupa 1 iunie daca la locul de munca persoanele vaccinate vor purta masca

Premierul Florin Citu anunta, dupa un ordin al ministrului Sanatatii referitor la purtarea mastii la birou, ca autoritatile vor decide dupa 1 iunie daca la locul de munca persoanele vaccinate care lucreaza impreuna, in spatii inchise, vor purta sau nu masca de protectie sanitara. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Autoritatile vor decide dupa 1 iunie daca la locul de munca persoanele vaccinate vor purta sau nu masca de protectie sanitara

Premierul Florin Citu a precizat faptul ca autoritatile vor decide dupa 1 iunie daca la locul de munca persoanele vaccinate care lucreaza impreuna, in spatii inchise, vor purta sau nu masca de protectie sanitara, declaratie venita dupa un ordin al ministrului Sanatatii care prevede ca aspectul legat de purtarea mastii ramane la latitudinea angajatorului.

Florin Citu avertizeaza ca e pregatit sa revoce relaxarea daca vaccinarea nu merge in directia corecta

Premierul Florin Citu a efectuat vineri, 14 mai, o vizita de lucru in judetul Suceava pentru a impulsiona campanie de vaccinare anti-COVID-19. Oficialul a spus ca in situatia in care romanii nu se vor vaccina, ar putea sa se traga frana de mana, referindu-se la masurile de relaxare.

Florin Citu, despre posibilitatea amanarii masurilor de relaxare: Daca vaccinarea nu merge in directia corecta putem sa tragem si frana de mana. Nu ne putem juca cu acest lucru (VIDEO)

Intrebat daca masurile de relaxare vor mai fi luate in situatia in care numarul persoanelor vaccinate va fi mai mic de 5 milioane, premierul Florin Citu a precizat vineri ca nu se va lua in calcul doar rata de.

Florin Citu, in prima zi de relaxare: Daca lucrurile nu merg asa cum am spus, putem sa tragem si frana de mana

Premierul Florin Citu participa la primul spectacol organizat in interior, cu public. Toti spectatorii de la TNB sunt vaccinati.

Florin Citu a explicat de ce au fost luate primele masuri de relaxare

Premierul Florin Citu a explicat la Digi24 de ce a fost luata decizia renuntarii la obligativitatea mastii in spatiile deschise, cu exceptia zonelor aglomerate, si cea a ridicarii restrictiilor de noapte incepand cu 15 mai, desi in urma cu cateva zile autoritatile spuneau ca nu vor fi masuri de relaxare inainte de 1 iunie. Premierul a facut insa apel la oameni sa se vaccineze, spunand ca de acest lucru depind urmatoarele etape de relaxare, potrivit digi24.

Florin Citu, intrebat daca nu se reununta prea repede la portul mastii in aer liber: A cata oara mi se spune ca sunt prea optimist...

Premierul Florin Citu a afirmat joi seara, intrebat fiind daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber, ca i s-a spus de foarte multe ori ca este prea optimist. Premierul afirma ca numarul de cazuri in valul trei al pandemiei a scazut mai repede decat se asteptau autoritatile, iar campania de vaccinare a mers mai bine.

Florin Citu: Romania se relaxeaza la 1 iunie. Astazi, restaurantele sunt deschise in Bucuresti, fara niciun fel de conditie. Nu ai nevoie sa fii testat sau vaccinat (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat ca Romania se relaxeaza de la 1 iunie si a subliniat totodata ca vaccinarea este singura solutie pentru a reveni la normalitate. De asemenea, premierul a declarat ca vor fi.

Florin Citu, intrebat daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber: Rata de pozitivare a scazut mai rapid decat ne asteptam

Premierul Florin Citu a declarat, joi seara, intrebat fiind daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber, ca i s-a spus de forte multe ori ca este prea optimist. Premierul a precizat si ca numarul de cazuri in valul trei al pandemiei a scazut mai repede decat se asteptau autoritatile.

Florin Citu, despre obligativitatea privind purtarea mastii in birourile in care toti angajatii sunt vaccinati: inca nu e o decizie clara. Dupa 1 iunie vom lua aceasta hotarare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, sambata seara, ca pentru moment nu exista o decize clara cu privire la posibilitatea ca in birourile cu toti angajatii vaccinati anti-COVID sa se renunte la masca de.

Florin Citu, adevarul despre relaxarea restrictiilor mai devreme decat s-a anuntat. Ce se va intampla in cursul zilei de astazi

Anuntul facut de presedintele Romaniei, in cursul zilei de ieri, a bucurat totii romanii. Astfel, incepand cu 15 mai, cetatenii nu vor mai fi obligati sa poate masca in exterior, exceptie facand anumite locuri, iar restrictiile de noapte vor disparea. Pentru ca autoritatile au afirmat in repetate randuri ca nu vor exista relaxari pana sa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )