Libnet.ro
UNICEF

17:45

Florin Citu, despre obligativitatea privind purtarea mastii in birourile in care toti angajatii sunt vaccinati: inca nu e o decizie clara. Dupa 1 iunie vom lua aceasta hotarare (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre obligativitatea privind purtarea mastii in birourile in care toti angajatii sunt vaccinati: inca nu e o decizie clara. Dupa 1 iunie vom lua aceasta hotarare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, sambata seara, ca pentru moment nu exista o decize clara cu privire la posibilitatea ca in birourile cu toti angajatii vaccinati anti-COVID sa se renunte la masca de. continuă pe B1

Florin Citu, despre suspiciunile privind fraudarea fondurilor europene de catre Dan Barna: Am avut o discutie ieri la telefon cu vicepremierul, dar oficial nu am nicio informatie

Premierul Florin Citu a declarat, in legatura cu suspiciunile privind fraudarea fondurilor europene de catre Dan Barna si sesizarea DLAF catre DNA, ca a discutat miercuri la telefon cu vicepremierul, insa nu.

Florin Citu, despre raportul publicat de Ministerul Sanatatii privind decesele cauzate de COVID: Este nevoie de mai multe analize. Trebuie sa rezolvam si sa vedem de ce exista diferente de raportare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat vineri in legatura cu raportul prezentat de ministrul Sanatatii privind datele deceselor cauzate de COVID-19 ca intre bazele de date prezentate de Corona Forms si INS exista.

Florin Citu, despre decizia UMF Iasi privind participarea la examene cu dovada vaccinarii, un test negativ sau adeverinta de trecere prin boala: Astfel de masuri se iau pentru a ne asigura ca nu raspandim mai departe boala (VIDEO)

Premierul Florin Citu a comentat decizia Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa din Iasi privind conditiile pentru participarea studentilor si a cadrelor didactice la sesiunea de examene s.

Florin Citu, despre sansele sa fie inchise unele companii de stat: Am spus asta mereu. Avem de 30 de ani companii in care doar bagam bani fara rezultat. in unele sunt niste sinecuri care se tot plimba

Premierul Florin Citu a declarat, joi, ca Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) cuprinde anumite borne, tinte privind reformarea ce trebuie atinse, altfel finantarea europeana se opreste. Seful Gu.

Florin Citu, despre PNRR: Voi avea o discutie cu PSD, pentru ca acest program nu este doar al acestui Guvern, dar va beneficia toata Romania

Premierul Florin Citu a declarat joi ca va avea o discutie cu social-democratii pe marginea proiectelor privind PNRR, pentru ca acest program va fi in beneficiul intregii Romanii: Colaborarea cu.

Florin Citu, despre PNRR: Nu e nevoie de vot, de dezbatere in Parlament, dar cred ca e important ca romanii sa vada acest Plan transparent, deschis. Daca e nevoie, mergem cu el in Legislativ (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, vineri, ca pentru Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) nu e nevoie de vot, de dezbatere in Parlament, caci este un proiect al Guvernului. Pe de alta parte, PNRR po.

Florin Citu, despre traseul pentru A7 Pascani - Siret: Va fi autostrada, nu drum expres. Investitia, realizata cu fonduri europene (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri, ca a fost stabilit traseul pentru A7 Pascani - Siret. Seful Guvernului a precizat ca va fi autostrada, nu drum expres, iar investitia se va face din fonduri europene.

Florin Citu, despre autostrada A7 Pascani - Suceava - Siret: Avem traseul final, va fi autostrada nu drum expres

Avem varianta finala pentru autostrada 7 Pascani-Suceava Siret, a anuntat premierul Florin Citu vineri, la Suceava. Pentru proiectul in cauza, de fapt, abia ce a fost finalizata o prima etapa de analiza in urma careia pentru sectiunea Suceava - Siret au ramas in cursa doua variante de traseu. Citu spune ca soseaua de mare viteza va fi autostrada, si nu drum expres. Vom avea indicatori economici care vor arata ca trebuie sa fie autostrada, asta desi o astfel de decizie trebuie facuta in cadrul contractului conform unui studiu de trafic, studiu ce nu a fost finalizat deocamdata.

Florin Citu, despre introducerea unei taxe pentru masinile care polueaza: Eu sunt adeptul masurilor pozitive

Intrebat daca intentioneaza sa introduca o taxa penru masinile poluante pentru a descuraja achizitionarea de masini second hand, Premierul Florin Citu a precizat ca nu se are in vedere o astfeld e masura.

Florin Citu, despre posibilitatea amanarii masurilor de relaxare: Daca vaccinarea nu merge in directia corecta putem sa tragem si frana de mana. Nu ne putem juca cu acest lucru (VIDEO)

Intrebat daca masurile de relaxare vor mai fi luate in situatia in care numarul persoanelor vaccinate va fi mai mic de 5 milioane, premierul Florin Citu a precizat vineri ca nu se va lua in calcul doar rata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )