Libnet.ro
UNICEF

11:01

Florin Citu, despre scenariul in care CCR da unda verde majorarii pensiilor cu 40%: Vom merge pe viziunea noastra de liberali, nu pe ce ne spune Curtea in aceasta speta Oamenii cheltuiesc bani, nu procente (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre scenariul in care CCR da unda verde majorarii pensiilor cu 40%: Vom merge pe viziunea noastra de liberali, nu pe ce ne spune Curtea in aceasta speta Oamenii cheltuiesc bani, nu procente (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a fost intrebat marti seara, in direct pe B1 TV, ce va face Guvernul Orban in scenariul in care CCR va da, prin respingerea sesizarii depuse de liberali, unda verde. continuă pe B1

Florin Citu, despre rectificarea bugetara: Romania se asigura ca va avea intre primele tari acces la vaccinul anti-COVID-19 in perioada urmatoare (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca prin rectificarea bugetara care a fost aprobata in sedinta de luni a Guvernului, a fost suplimentata contributia Romaniei la Comisia Europeana, precum si.

Florin Citu, despre salariul minim: Avem acelasi principiu ca anul trecut, vrem sa fie legat de productia Romaniei

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, afirma ca in stabilirea salariului minim se va lua in calcul acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat de productia Romaniei, a afirmat Citu, care va participa marti la sedinta Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social.

Florin Citu, despre PSD: Vaslasul lui Dragnea a devenit seful lor. Sunt aceiasi oameni, oamenii lui Dragnea, iar programul de guvernare este cel din 2016 doar ca s-au schimbat cifrele (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, sustine ca Marcel Ciolacu, presedintele PSD, si-a adus in jurul lui toti oamenii care au fost in jurul lui Dragnea. Este vorba, spune demnitarul liberal, despre.

Florin Citu, despre reducerea programului de munca si a salariilor bugetarilor: Nu luam astfel de masuri, din contra (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a declarat, luni, intr-un briefing de presa dupa sedinta de Guvern, ca nu se are in vedere reducerea programului de munca al bugetarilor sau al salariilor in acest.

Florin Citu, despre salariul minim: Noi avem acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat cumva de evolutia economiei, de productivitate (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a explicat ca in stabilirea salariului minim pe economie se va aplica in continuare acelasi principiu ca anul trecut. Vrem sa fie legat de evolutia.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. Echipa democratului a luat imediat nota de o etapa care permite un transfer de putere pasnic si fara probleme. Presedintele republican in exercitiu nu a recunoscut in mod direct victoria lui Joe Biden, promitand sa continue o lupta dreapta in timp ce demersurile sale in justitie se inmultesc, fara succes, pentru a incerca sa demonstreze fraude in alegerile din 3 noiembrie.

Trump da unda verde procesului de tranzitie spre o administratie Biden

La mai bine de doua saptamani de la anuntarea infrangerii sale in alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump a dat unda verde luni seara deschiderii procesului de tranzitie spre o administratie Biden, relateaza AFP.

Florin Citu: PSD a introdus taxe, deci a luat din banii romanilor, si a dat si ordonante care au distrus justitia. Nu cred ca ii mai asculta cineva Liberalii doresc un sistem de pensii bazat pe contributivitate (VIDEO)

Florin Citu a vorbit despre situatia pensiilor speciale, marti, in direct pe B1 TV, si a acuzat PSD ca vorbeste foarte mult, dar a facut foarte putin. Ministrul Finantelor Publice sustine ca,.

Florin Citu s-a imbatat cu apa rece. Romania sta pe un butoi de pulbere gata sa explodeze

Florin Citu a realizat ca Romania sta pe un butoi de pulbere in ceea cepriveste economia. Pana acum, ministrul Finantelor Publice s-a imbatat cu apa rece. Florin Citu, a declarat de mai multe ori in ultimele zile ca firmele au platit la buget mai mult decat in anul 2020, insa executia bugetara il contrazice grav.

FLORIN CITU Dupa schimbarea majoritatii parlamentare vom anula barierele care opresc capitalizarea companiilor de stat prin bursa

Imediat dupa ce se va schimba majoritatea parlamentara, vor fi anulate acele bariere puse in Parlament care opresc capitalizarea prin bursa a companiilor de stat, a declarat, vineri, la evenimentul ce a marcat 25 de ani de la reluarea tranzactiilor bursiere in Romania, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )