Libnet.ro
UNICEF

20:32

Florin Citu, la dezbaterea motiunii impotriva sa: Semnatarii sunt criminali, pentru ca au santajat Guvernul cu votarea starii de urgenta. Au jucat poker cu sanatatea romanilor

B1 B1,
Florin Citu, la dezbaterea motiunii impotriva sa: Semnatarii sunt criminali, pentru ca au santajat Guvernul cu votarea starii de urgenta. Au jucat poker cu sanatatea romanilor

Ministrul Finantelor, liberalul Florin Citu, a declarat, la dezbaterea motiunii simple depusa de PSD impotriva sa, ca semnatarii motiunii sunt niste criminali pentru ca au jucat poker cu sanatatea romanilor. continuă pe B1

Citu, la dezbaterea motiunii impotriva sa: Semnatarii acestei motiuni sunt criminali. Au jucat poker cu sanatatea romanilor

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat la dezbaterea motiunii impotriva sa, ca PSD trebuia sa actualizeze motiunea, ca IMM Invest functioneaza deja si i-a calificat pe semnatarii motiunii drept criminali pentru ca au santajat Guvernul cu votarea starii de urgenta, au jucat poker cu sanatatea romanilor.

Liderul deputatilor PSD, catre Florin Citu: Sa le spuneti romanilor cu cat ii indatorati pana la finalul anului

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, l-a criticat pe ministrul Finantelor, Florin Citu, la dezbaterea motiunii simple impotriva acestuia din urma cu privire la imprumuturile contractate in ultima perioada si la impactul asupra cetatenilor pana la.

Deputatii dezbat motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala

Deputatii dezbat, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu, intitulata Virusul Citu a infectat economia nationala. Dezbaterea va avea loc la ora 17. Initiata de PSD,.

Florin Citu ataca PSD inainte de motiune: Gasca lui Dragnea urla de pe margine ca niste chibiti adevarati

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ataca PSD inaintea motiunii simple din Parlament, spunand ca acestia urla de pe margine ca niste chibiti adevarati.

FLORIN CITU: M-am uitat la cifrele pentru luna aprilie - sunt mai bune decat ne asteptam

Cifrele pentru luna aprilie sunt mai bune decat ne asteptam, iar incasarile sunt mai mari decat in 2019, sustine ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu il trimite pe Ciolacu la scoala: Sunteti foarte frustrati pe succesul programelor PNL

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ii ironizeaza pe reprezentantii PSD, in frunte cu Marcel Ciolacu, spunand ca acestia sunt frustrati pentru ca liberalii se afla la putere, iar programele guvernamentale chiar au succes. El le recomanda pesedistilor ca, in loc sa dea cu pietre si sa sparga geamurile statului, mai bine sa faca ceva util si sa mearga la scoala.

Florin Citu: Ne imprumutam pentru a plati facturi si cheltuieli facute de PSD

Ne imprumutam pentru a plati facturi si cheltuieli facute de PSD, iar daca PSD ar fi fost un partid responsabil nu ar fi trecut prin Parlament legi fara sursa de finantare, a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, ministrul Finantelor, Florin Citu.

PSD si ALDE ii raspund lui Florin Citu: Sunteti cel mai trist ministru

PSD si ALDE au contracarat acuzatiile ministrului Finantelor Florin Citu, Alfred Simonis, lider de grup PSD intrebandu-l cand si-a facut facut ultimul control.

Victor Ponta catre Florin Citu: Ministrul de Finante trebuie sa fie serios, nu circarul sef intr-un guvern

Victor Ponta i-a transmis in plenul Camerei, ministrului de Finante, Florin Citu, ca ar trebui sa fie mai serios, mentionand ca trebuie sa raspunda la cifre si nu sa faca circ.

Florin Citu: Romania, singura tara din Uniune care va avea crestere economica in primul trimestru

Romania ar putea fi singura tara din Uniunea Europeana care va avea crestere economica in primul trimestru, a anuntat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, in Camera Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )