Libnet.ro
UNICEF

18:15

Florin Citu, dupa ce soferul anti-PSD a ramas fara numar si permis: Romania se duce RAPID spre un regim TOTALITAR. LIBERTATEA DE EXPRIMARE e prima cenzurata!

B1 B1,
Florin Citu, dupa ce soferul anti-PSD a ramas fara numar si permis: Romania se duce RAPID spre un regim TOTALITAR. LIBERTATEA DE EXPRIMARE e prima cenzurata!

Senatorul PNL Florin Citu intervine in scandalul dintre Politia Romana si soferul anti-PSD. Liberalul considera ca, prin ridicarea placutelor de inmatriculare, functionarii publici au raspuns la. continuă pe B1

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare (FOTO)

Posesorul masinii cu numarul M. EPSD a ramas fara permisul de conducere si fara placutele de inmatriculare. Razvan Stefanescu a fost oprit, luni dimineata, de un echipaj de politie, iar ulterior.

Florin Citu, analiza DEVASTATOARE. Nu exista dubii: Guvernarea PSD face RAU economiei

Senatorul PNL Florin Citu a realizat o analiza dura a modului in care guverneaza PSD. Potrivit liberalului, reteta PSD pentru distrugerea economiei consta in stimularea artificiala a consumului si.

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune TV!

Bianca Dragusanu a ramas fara emisiune! Vedeta a incheiat contractul pe care il avea cu postul de televiziune Kanal D. Bianca Dragusanu era prezentatoarea emisiunii Te vreau langa mine, dar, odata cu.

Soferul masinii cu numarul M..E PSD are dosar penal si a ramas fara placutele de inmatriculare - VIDEO

Politistii de la Brigada Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului, de 45 de ani, soferul autoturismului inmatriculat in Suedia cu numere personalizate. Potrivit Biroului de presa al.

Posesorul masinii cu numar anti-PSD a ramas fara permis si fara placute de inmatriculare si s-a ales cu dosar penal: Mi se pare un abuz. Eu cred ca am fost urmarit (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Barbatul care conducea o masina cu un numar de inmatriculare cu un mesaj injurios anti-PSD s-a ales cu dosar penal conducere pe drumurile publice a unui vehicul inmatriculat in alt stat care nu.

O comuna din Brasov a ramas fara primar, viceprimar si fara jumatate din Consiliul Local

La Augustin, Primaria este condusa acum de secretar dupa ce primarul si viceprimarul au fost eliberati din functii, iar consilierii locali PNL si-au dat demisia. Primarul Sebastian Porumb a fost demis ca urmare.

A fost hartuita in plina strada de un barbat, apoi acesta a lovit-o. Oamenii au ramas fara cuvinte - VIDEO

Oamenii din Franta sunt revoltati dupa publicarea online a unei inregistrari in care o studenta este lovita cu pumnul pe strada, in Paris, de un barbat care a hartuit-o. inregistrarea realizata de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )