Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Citu, intrebat daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber: Rata de pozitivare a scazut mai rapid decat ne asteptam

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, intrebat daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber: Rata de pozitivare a scazut mai rapid decat ne asteptam

Premierul Florin Citu a declarat, joi seara, intrebat fiind daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber, ca i s-a spus de forte multe ori ca este prea optimist. Premierul a precizat si ca numarul de cazuri in valul trei al pandemiei a scazut mai repede decat se asteptau autoritatile. continuă pe Adevărul

Florin Citu, intrebat daca nu se reununta prea repede la portul mastii in aer liber: A cata oara mi se spune ca sunt prea optimist...

Premierul Florin Citu a afirmat joi seara, intrebat fiind daca nu se renunta prea repede la portul mastii in aer liber, ca i s-a spus de foarte multe ori ca este prea optimist. Premierul afirma ca numarul de cazuri in valul trei al pandemiei a scazut mai repede decat se asteptau autoritatile, iar campania de vaccinare a mers mai bine.

Florin Citu, intrebat daca se gandeste la demisie in cazul in care nu vor fi 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie: Nu vad niciun motiv ca aceasta tinta sa nu fie atinsa (VIDEO)

Florin Citu a fost intrebat, luni, ce va face daca nu va fi atinsa tinta de 5 milioane de persoane vaccinate la 1 iunie si daca se gandeste sa isi dea demisia. Premierul a raspuns: Nu vad niciun motiv.

Citu, intrebat daca se gandeste la demisie in cazul in care nu vor fi 5 milioane de romani vaccinati la 1 iunie: Nu vad niciun motiv ca aceasta tinta sa nu fie atinsa

Premierul Florin Citu a declarat, luni, intrebat daca se gandeste la demisie in cazul in care la 1 iunie nu vor fi 5 milioane de persoane vaccinate impotriva COVID-19, ca nu vede niciun motiv ca aceasta tinta sa nu fie atinsa. Ministrul Sanatatii a precizat ca nu este posibil in acest ritm.

Florin Citu: Daca se opreste vaccinarea, ne intoarcem la restrictii

Daca se opreste vaccinarea, ne intoarcem la restrictii, avertizeaza premierul Florin Citu: Putem sa discutam si despre o frana de mana, dar daca ne vaccinam mai repede, cu atat mai repede ne intoarcem la normalitate.

Florin Citu: Am luat in calcul vaccinarea si pentru anul viitor (VIDEO)

Intrebat daca in Romania se va aplica a treia doza de vaccin impotriva COVID-19, avand in vedere ca subiectul este discutat la nivelul UE, premierul Florin Citu a raspuns: Daca este nevoie.

Ce spune premierul Citu despre demiterea lui Claudiu Nasui: Nu e inca o remaniere in acest moment. Evaluarea ministrilor se face permanent

Premierul Florin Citu a declarat, intrebat daca ia in calcul schimbarea lui Claudiu Nasui din functia de ministru al Economiei sau o remaniere in urmatoarea luna, ca nu are in vedere momentan acest lucru, insa evaluarea ministrilor este facuta permanent.

Florin Citu: E a nu stiu cata oara cand lumea spune ca sunt prea optimist, dar trebuie sa vedem ca aceasta economie, administrata liberal, a performat mai bine decat se astepta oricine intr-o perioada de criza

Premierul Florin Citu a declarat, joi, ca Romania a trecut mai usor de valul 3 al pandemiei decat se anticipase, gratie campaniei de vaccinare, prin urmare masurile de relaxare anuntate azi de presedintele.

Florin Citu: Am solicitat patronatelor sa sustina campania de vaccinare. Implicarea mediului de afaceri e esentiala

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca a solicitat patronatelor sa sustina campania de vaccinare anti-COVID-19, caci doar prin imunizarea a cat mai multor romani putem reveni mai repede la normalitate.

Florin Citu: Riscul ramane in continuare in societate. Daca vrem sa avem urmatoarele etape de relaxare, trebuie sa ne vaccinam. Daca se opreste vaccinarea, ne intoarcem

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, joi seara, ca vaccinarea anti-COVID-19 este singura solutie pentru depasirea pandemiei si ca de ea depinde materializarea etapelor din planul de relaxare graduala a.

Florin Citu, despre Legea prin care evazionistii scapa doar cu amenda daca achita prejudiciul: E o tema pe care o voi pune pe agenda coalitiei, sa vedem daca putem imbunatati acest proiect de lege (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, joi, ca va aduce pe agenda coalitiei Legea prin care evazionistii scapa doar cu amenda daca achita integral prejudiciul, pentru a vedea daca aceasta poate fi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )