Libnet.ro
UNICEF

17:15

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Teodorovici si Dancila au stiut din aprilie ca deficitul bugetar va fi de peste 4%. Au mintit tot timpul Ministrul Finantelor a prezentat documentele (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat documente interne din Ministerul Finantelor prin care arata ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, si fostul premier Viorica Dancila au fost avertizati inca di.

Citu: Teodorovici si Dancila au stiut din aprilie ca deficitul bugetar va fi de peste 4%. Au mintit tot timpul Ministrul Finantelor a prezentat documentele (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a prezentat documente interne din Ministerul Finantelor prin care arata ca predecesorul sau, Eugen Teodorovici, si fostul premier Viorica Dancila au fost avertizati inca.

FLORIN CITU: Sunt pregatit sa merg cu bugetul in Parlament

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat, luni, asigurari ca este pregatit sa mearga cu bugetul in Parlament, sa-l dezbata in comisii si sa argumenteze fiecare capitol, inainte de sarbatorile de iarna.

Florin Citu: Sunt pregatit sa merg cu bugetul in Parlament

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a dat luni asigurari ca este pregatit sa mearga cu bugetu.

Florin Citu, dupa ce Senatul a adoptat motiunea simpla impotriva sa: Daca partidul zice sa fac un pas in spate, demisionez (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca va demisiona ca i-o va cere partidul, dupa ce plenul Senatului a adoptat o motiune simpla impotriva sa, cu 59 de voturi pentru si 56 de voturi.

FLORIN CITU: Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca deficitul va depasi 4%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul PSD stia, inca de la inceputul acestui an, ca deficitul bugetar va depasi tinta de 4% daca nu sunt luate masuri suplimentare.

Ministrul Finantelor spune ca exista consens politic pe tema pensiilor speciale. Florin Citu: Nu putem sa mai avem doua Romanii

Un sistem de pensii in care avem doua tipuri de oameni - unii speciali si altii care primesc pensii bazate pe contributivitate - trebuie sa se sfarseasca, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice,.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

Premierul, sustinere totala pentru ministrul Finantelor, dupa motiune. Orban: PSD a creat un dezastru bugetar, iar acum face o miscare politicianista ieftina, prin care il ridica pe Citu pe un soclu (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, luni seara, dupa ce Senatul a adoptat o motiune de cenzura impotriva ministrului Finantelor, ca este foarte multumit colaborarea cu Florin Citu si ca sub nicio fo.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )