Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIN CITU, PNL: Cresterea economica umflata din pix - revizuita in jos de INS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU, PNL: Cresterea economica umflata din pix - revizuita in jos de INS

Cresterea economica umflata din pix a fost revizuita in jos de Institutul National de Statistica INS), iar aceasta este inca o dovada ca angajatii din institutiile statului care au masluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat, sustine senatorul PNL Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Cresterea economica umflata din pix a fost revizuita in jos de INS

Cresterea economica umflata din pix a fost revizuita in jos de Institutul National de Statistica IN.

Florin Citu (PNL), prima reactie dupa ce PSD a anuntat ca depune plangere penala impotriva sa: Perfect. Voi avea in premiera ocazia sa le arat procurilor unde si cum s-a furat (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu a reactionat, in direct la emisiunea Talk B1 moderata de Laurentiu Botin, dupa ce PSD a anuntat ca va depune plangere impotriva sa, pentru ca ar fi pus in pericol securitatea.

Florin Citu (PNL): Guvernul PSD-ALDE a masluit cifrele ca sa nu prezinte o rectificare bugetara negativa. Informatiile vor ajunge la toate institutiile care trebuie sa ne apere de hoti (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca datele din documentele pentru rectificarea bugetara sunt false. Demnitarul afirma ca Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice, si functionarii din institutie au.

Florin Citu (PNL) acuza Guvernul PSD ca a masluit rectificarea bugetara

Datele din documentele pentru rectificarea bugetara sunt false si toti vinovatii vor raspunde, susti.

Florin Citu: Guvernul pregateste o RECTIFICARE BUGETARA care incalca legile in vigoare. PNL cere comsiie de ancheta

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, acuza guvernul ca pregateste o rectificare bugetara care incalca legea. in acest context, liberalilor solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

FLORIN CITU: Datele in documentele pentru rectificarea bugetara sunt false

Senatorul PNL Florin Citu sustine ca datele in documentele pentru rectificarea bugetara sunt false si subliniaza ca toti vinovatii vor raspunde. in replica, PSD anunta ca va face o plangere penala impotriva reprezentantilor PNL.

FLORIN CITU: Rectificarea bugetara ar trebui retrasa si facuta o rectificare negativa

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat luni ca rectificarea bugetara ar trebui retrasa si propusa o rectificare negativa, acuzand ca exista o gaura in buget de 9 miliarde de lei.

Florin Citu: Institutul National de Statistica nu mai vrea sa ascunda dezastrul din economie si confirma toate estimarile mele

Exista oameni in institutiile statului care isi dau seama ca falsificarea datelor financiare reprezinta un caz penal, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de.

PSD depune plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si Florin Citu: Pun in pericol securitatea nationala

PSD a anuntat, marti, ca va face o plangere penala impotriva lui Rares Bogdan si impotriva senatorului PNL Florin Citu, care au dezinformat, in mod constient, cu privire la rectificarea.

PSD ameninta ca il da in judecata pe Florin Citu

Social democratii au reactionat la acuzatiile senatorului PNL Florin Citu , potrivit caruia Ministerul de Finante si Comisia de Prognoza ca au masluit datele rectificarii bugetare, si spun ca liberalii dezinformeaza in mod constient populatia.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )