Libnet.ro
UNICEF

15:30

Florin Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice Legea Pensiilor in 2020. Teodorovici sa nu mai minta si sa acuze public (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice Legea Pensiilor in 2020. Teodorovici sa nu mai minta si sa acuze public (VIDEO)

Daca Eugen Teodorovici nu renuntala acuzatiile si minciunile publice, va fi publicat un document din care rezulta ca PSD nu avea de gand sa aplice Legea Pensiilor in 2020, a declarat ministrul. continuă pe B1

Citu: PSD nu avea nicio intentie sa aplice legea pensiilor in 2020; voi publica un document, daca Teodorovici continua acuzatiile

PSD nu avea nicio intentie de a aplica legea pensiilor in 2020, a afirmat, luni, ministrul Finantelor, Florin Citu, precizand ca va publica un document din care reiese acest lucru, in cazul in care fostul ministru, Eugen Teodorovici, continua cu.

Citu: PSD a stiut ca deficitul va ajunge la 4%, in 2019. Puteau sa salveze economia si nu au vrut. Nu aveau nicio intentie sa aplice legea pensiilor din 2020

Ministrul Finantelor Florin Citu a dezvaluit luni o serie de documente care arata ca Guvernul PSD stia de la inceputul anului ca deficitul bugetar va ajunge la 4%, daca nu ia masuri suplimentare, si sustine ca fostul Executiv nu avea nicio intentie sa aplice cresterea pensiilor de 40% prevazuta in legea pensiilor pentru anul 2020.

Florin Citu il ameninta pe Eugen Teodorovici cu documente: Ma vad fortat sa-l public

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca va publica un document care demonstreaza ca Guvernul PSD nu intentiona sa aplice noua lege a pensillor din 2020.

Florin Citu: Eugen Teodorovici stia inca din aprilie 2019 ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB

Fostul ministru al Finantelor Eugen Teodorovici a fost avertizat inca din aprilie ca deficitul bugetar va ajunge la 4% din PIB in acest an, insa nu a luat nicio masura, a anuntat, luni, actualul sef de la Finante, Florin Citu, intr-o conferinta de.

Ludovic Orban, despre Florin Citu: Nici vorba sa-l demit. Voturile PSD nu fac decat sa ii ridice un soclu ministrului Finantelor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nu are de gand sa-l demita pe ministrul Finantelor, Florin Citu, cu toate ca a trecut motiunea simpla a PSD. Mai mult, considera ca opozitia PSD fata de Citu arata ca acestuia ar trebui sa i se ridice un soclu.

FLORIN CITU: Guvernul PSD a stiut de la inceputul anului ca deficitul va depasi 4%

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Guvernul PSD stia, inca de la inceputul acestui an, ca deficitul bugetar va depasi tinta de 4% daca nu sunt luate masuri suplimentare.

Legea care ii vizeaza pe toti profesorii din Romania. Avertisment dur pentru elevi. Nu vor avea nicio sansa

Dupa 30 de ani si, aproximativ, 20 de Ministrii ai Educatiei, iata ca nu ne dezicem de hatarul de a mai schimba cate ceva, cand vine vorba de legea care guverneaza sistemul educational din Romania. Noul Ministru, Monica Anisie anunta o noua modificare in Legea Educatiei, dar de data aceasta vizeaza direct cadrele profesorale. Legea .

Ludovic Orban, despre viitorul lui Florin Citu la Finante: Sunt foarte multumit de colaborare

Premierul Ludovic Orban a dat de inteles ca nu il va demite pe ministrul Finantelor, Florin Citu, dupa ce a trecut motiunea simpla depusa de PSD impotriva acestuia.

Florin Citu a picat testul la prima motiune din viata sa!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a raspuns taios, luni, in Senat, la acuzatiile pe care PSD i le-a.

Senatul dezbate si voteaza, luni, motiunea simpla impotriva ministrului Finantelor, Florin Citu

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca luni va da detalii despre bugetul pe 2020 si despre un plan de masuri pentru stabilizarea economiei nationale. Totul, dupa motiunea simpla depusa de PSD.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2457 seconds )