Libnet.ro
UNICEF

14:30

Florin Citu: Rectificarea bugetara incearca sa ascunda o gaura de 9 miliarde de lei din bugetul Romaniei. Se ascunde o frauda

Adevărul Adevărul,
Florin Citu: Rectificarea bugetara incearca sa ascunda o gaura de 9 miliarde de lei din bugetul Romaniei. Se ascunde o frauda

Senatorul liberal Florin Citu a criticat luni adoptarea rectificarii bugetare despre care spune ca ar incerca sa ascunda o gaura in bugetul Romaniei de 9 miliarde de lei. Liberalul a atras atentia ca rectificarea incalca doua articole de lege si i-a ceruit ministrlui de Finante Eugen Teodorovici sa revina asupra bugetului pe 2019 si sa si-l asume: Este clar ca acea gaura de 9 miliarde de lei pare o frauda, acesti bani au disparut undeva. continuă pe Adevărul

FLORIN CITU: Rectificarea bugetara ar trebui retrasa si facuta o rectificare negativa

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat luni ca rectificarea bugetara ar trebui retrasa si propusa o rectificare negativa, acuzand ca exista o gaura in buget de 9 miliarde de lei.

Florin Citu: Rectificarea bugetara este ilegala. Ascunde o gaura in buget de peste 9 miliarde lei

Rectificarea bugetara este ilegala si aAcunde o gaura in buget de peste 9 miliarde lei, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe Facebook, de luni. Deficitul bugetar APROBAT prin legea.

Citu: Rectificarea bugetara ar trebui retrasa si facuta o rectificare negativa

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, a afirmat luni ca rectificarea bugetara ar trebui retrasa si p.

Florin Citu: Guvernul pregateste o RECTIFICARE BUGETARA care incalca legile in vigoare. PNL cere comsiie de ancheta

Liderul senatorilor PNL, Florin Citu, acuza guvernul ca pregateste o rectificare bugetara care incalca legea. in acest context, liberalilor solicita infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta.

DAN BARNA, DESPRE RECTIFICAREA BUGETARA: Educatia a fost si este subfinantata

Liderul USR Dan Barna precizeaza ca Guvernul taie, prin rectificarea bugetara adoptata luni, un miliard de lei de la educatie si spune ca educatia a fost si este subfinantata nu dintr-o greseala, ci printr-o politica intentionata, pentru ca oamenii mai putin educati sunt vulnerabili electoral, sunt masa de manevra a PSD.

ALDE NU este de acord cu RECTIFICAREA BUGETARA. Tariceanu a someaza pe Dancila: Promisiunile pentru ROMANI, un esec. Pana pe 20 august sa prezinte un set de masuri

Calin Popescu Tariceanua reiterat, luni, faptul ca ALDE nu este de acord cu rectificarea bugetara, afirmand ca promisiunile facute romanilor sunt un esec. Seful Senatului a somat-o pe premierul.

Guvernul taie un miliard de lei de la Educatie. Anuntul facut de premierul Dancila inainte de rectificarea bugetara

Guvernul Romaniei a adoptat, luni, rectificarea bugetara pentru anul 2019. Viorica Dancila a anuntat ca ministerul Educatiei va primi fonduri mai mari cu 42,4% decat anul trecut, insa a precizat ca reducerea de un miliard de lei vizeaza programul Merg la scoala, care nu a fost prevazut in programele finatate pana la finalul lui 2019.

Ministrul Finantelor, anunt despre banii romanilor: Rectificarea bugetara asigura banii pentru salariile si pensiile cetatenilor

Ministrul de Finante a tinut o declaratie de presa, dupa ce rectificarea bugetara a fost aprobata de presedintele Iohannis. Eugen Teodorovici sustine ca rectificarea bugetara asigura banii pentru salariile ro.

Sindicalistii critica rectificarea bugetara: Iz de campanie electorala

Blocul National Sindical BNS) critica rectificarea bugetara cu iz de campanie electorala si cere Guvernului o rectificare bugetara reala.

Dancila: Adoptam rectificarea bugetara. De ce au fost taiati banii pentru proiectul Merg la scoala

Guevrnul adopta rectificarea bugetara in sedinta de luni, a anuntat premierul Viorica Dancila, care a declarat ca rectificarea este pozitiva, pentru ca se reduce din zonele in care banii nu sunt folositi si se repartizeaza sumele acolo unde este nevoie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )