Libnet.ro
UNICEF

09:00

FLORIN CITU: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica cuprinsa intre minus 2% si minus 3%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica cuprinsa intre minus 2% si minus 3%

Trimestrul al doilea a avut un impact negativ peste asteptari asupra economiei Romaniei dar, pe ansamblul acestui an, contractia economica se va situa intre minus 2% si minus 3%, a declarat miercuri seara ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu, audiat pentru a treia oara in Comisiile economica si de buget din Senat. Ce i se reproseaza

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, este invitat luni, pentru a treia oara, la audieri, de catre Comisiile economica si de buget din Senat, potrivit Agerpres.

Florin Citu: Scaderea economica in 2020 va fi intre -2% si -3%

Impactul negativ al pandemiei asupra economiei Romaniei a fost putin peste asteptarile initiale in trimestrul al doilea, astfel ca pentru acest an se estimeaza o scadere economica cuprinsa intre -2% si -3%, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ministrul Finantelor, Florin Citu.

ING Bank estimeaza o scadere economica de 5,5% in acest an pentru Romania

Valentin Tataru, economist ING Bank Romania, estimeaza o scadere economica de 5,5% in acest an pentru Romania, dar se asteapta totodata si la o crestere a inclinatiei spre economisire din partea consumatorilor.

Citu: Romania va avea un deficit bugetar de 6,7% din PIB, in 2020

Romania va inregistra in acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar contractia economica se va situa la final de an la 2,2% din Produsul Intern Brut, a declarat, luni seara, la Digi 24 ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Jumatate din PSD era astazi in puscarie daca nu ar fi fost ascunsi in spatele declaratiilor politice

Romania va inregistra in acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar contractia economica se va situa la final de an la 2,2% din Produsul Intern Brut, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Transporturile vor primi o alocare record la rectificarea bugetara Ce spune ministrul Finantelor despre situatia economica

Ministerul Transporturilor va avea o suma record alocata la rectificarea bugetara pregatita de Guvernul Orban, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, care a explicat ca e nevoie de investitii.

Florin Citu: in programul de relansare nu apar nici taxe, nici impozite noi. Le vom arata romanilor ca nu mai trebuie sa plece in alte tari sa munceasca

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, ca in acest program nu apar nici taxe, nici impozite noi si ca acesta ofera oportunitati inclusiv pentru romanii care s-au intors acasa si care nu vor mai trebui sa plece in alte tari sa munceasca.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, programul national de investitii si relansare.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri, programul national de.

FLORIN CITU: Programul Prima Casa trebuie modernizat - o sa fie un program nou

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la conditiile standard de astazi, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa ce Premierul Ludovic Orban a spus ca, in ceea ce priveste plafonul, trebuie sa se tina cont de realitatea de pe piata imobiliara actuala.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )