Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu nu spune cu cat vor fi majorate pensiile. Scenariile vor fi prezentate cu riscurile aferente

Antena3 Antena3,
Florin Citu nu spune cu cat vor fi majorate pensiile. Scenariile vor fi prezentate cu riscurile aferente

Pensiile vor creste de la 1 septembrie, este anuntul facut de ministrul Finantelor. Florin Citu evita din nou sa spuna insa cu cat vor fi majorate pensiile. continuă pe Antena3

FLORIN CITU: Legea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate a bugetului in urmatorii doi ani

Legea care prevede majorarea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului pentru urmatorii doi ani. Atat institutiile financiare internationale cat si agentiile de rating au evidentiat ca reprezinta un risc major pentru sanatatea economiei, citeaza Agerpres. ro dintr-un discurs al ministrului Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: Planul de relansare economica si alegerile, printre subiectele discutate in sedinta presedintelui Klaus Iohannis

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a confirmat, marti seara, ca masurile de relansare economica si planul pentru alegeri au fost printre subiectele abordate in sedinta pe care conducerea PNL a avut-o cu presedintele Klaus Iohannis .

Klaus Iohannis si Florin Citu, contradictii majore despre bani

Nu sunt bani pentru cresterea pensiilor, este anuntul facut de ministrul Finantelor, Florin Citu, care a declarat ca, avand in vedere cum arata bugetul astazi si problemele legate de coronavirus, legea pensiilor si alte legi care au trecut prin Parlament, nu au sursa de finantare. Pe de alta parte, presedintele Klaus Iohannis este de parere ca legile trebuie respectate.

Florin Citu: Nu sunt bani pentru marirea pensiilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, este de parere ca nu sunt bani pentru cresterea pensiilor.

Florin Citu: Majorarea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului pentru urmatorii doi ani

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu a afirmat ca propunerea de majorare a pensiilorcreeaza probleme de sustenabilitate pentru bugetul urmatorilor doi ani. Opinia este sustinuta de institutiile financiare internationale si de agentiile de rating care au aratat ca majorarea pensiilor reprezinta un risc major pentru economia Romaniei.

Florin Citu: Legea pensiilor creeaza probleme de sustenabilitate bugetului, nu numai pentru 2020, ci si pentru urmatorii doi ani

Legea care prevede majorarea pensiilor ridica probleme de sustenabilitate bugetului nu doar pentru 2020, dar si pentru urmatorii doi ani, a declarat, luni seara, ministrul Finantelor, Florin Citu.

Florin Citu: Aproape un milion de romani au revenit in Romania. E o provocare pentru Guvern sa creeze locuri de munca

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca aproape un milion de romani care lucrau in alte tari au revenit in ultima perioada in Romania si ca acest lucru ar trebui sa fie o provocare pentru Guvern pentru a crea locuri de munca.

PREMIERUL ORBAN: Procentul cu care vor creste pensiile va depinde de starea economiei

Guvernul va vedea care este motivatia Curtii Constitutionale si va reveni cu o modificare legislativa in ceea ce priveste pensiile speciale Pensiile vor creste, dar procentul cu care vor fi majorate va depinde de starea economiei, a spus, ieri, intr-o emisiune TV, premierul ludovic Orban.

DISCUTII LA PALATUL VICTORIA INTE LUDOVIC ORBAN, FLORIN CITU SI SERGIU OPRESCU IMM-urile au solicitat intr-o saptamana atatea credite cate ar fi cerut inainte in sase luni

Bancile au primit, in decursul unei saptamani, in cadrul Programul IMM Invest, atatea cereri de credite cat ar fi primit inainte de pandemie in sase luni, a spus, vineri, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), Sergiu Oprescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )