Libnet.ro
UNICEF

22:45

Florin Citu: Vrem sa ajungem spre 100.000 - 150.000 de vaccinuri zi, numai sa avem dozele. Asteptam 2,4 milioane de doze de la Pfizer si 430.000 de la Moderna pana la finalul lunii martie

B1 B1,
Florin Citu: Vrem sa ajungem spre 100.000 - 150.000 de vaccinuri zi, numai sa avem dozele. Asteptam 2,4 milioane de doze de la Pfizer si 430.000 de la Moderna pana la finalul lunii martie

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca spera sa ajungem la 100. 000 de vaccinuri anti-COVID-19 facute pe zi, problema este sa avem suficiente doze. Pana la finele lui martie, Romania ar urma sa. continuă pe B1

Florin Citu: Putem sa ajungem la 150.000 de vaccinuri facute pe zi, doar sa avem dozele

Premierul Florin Citu a declarat ca am putea ajunge la 150. 000 de vaccinuri facute zilnic, numai sa avem dozele necesare. Seful Executivului a adaugat ca, cele mai recente date primite la Guvern spun ca Romania va primi, pana la finalul lunii martie 2,4 milioane doze la Pfizer si 430. 000 doze la Moderna, in total 2,8 milioane de doze.

FLORIN CITU: Daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, atunci e clar ca vom incepe. Seful Executivului a adaugat ca decizia privind deschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, potrivit News.

Florin Citu s-a vaccinat azi. Ce mesaj a transmis poporului roman prin intermediul tricoului sau VIDEO

Dupa ce ieri, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, s-a vaccinat anticoronavirus, a venit randul lui Florin Citu, premierul tarii, sa se vaccineze. Florin Citu s-a vaccinat azi Acesta a primit prima doza a vaccinului PfizerBioNTech la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, din Capitala. Astfel, premierul tarii s-a vaccinat si el, la numai .

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid

ACTUALIZARE - Citu: Ramanem la obiectivul nostru, 10. 000 de romani vaccinati pana in septembrie --- *ACTUALIZARE - Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID-19. --- Premierul Florin Citu se va vaccina anti-Covid sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

Florin Citu: PNL e un partid liberal, cu opinii. intotdeauna a fost viu in interior

Premierul Florin Citu a vorbit, marti, si despre situatia din PNL, acolo unde unii dintre lideri cer demisia presedintelui Ludovic Orban. Citu a spus ca prefera sa discute in partid despre partid, dar tine.

Florin Citu: Pentru ca e un Guvern in care EU girez, va trebui sa fie populat de oameni cu experienta. Fara penali in functii publice, fara conflicte de interese si doar profesionisti

Premierul Florin Citu a declarat, marti, ca e nevoie urgenta de reforma in administratia publica, iar posturile sa fie ocupate doar de profesionisti. Exemplul va fi dat chiar de la Palatul Victoria. Citu a.

Florin Citu a discutat cu omologul grec despre campania de vaccinare

Premierul Florin Citu a avut luni o convorbire cu omologul grec Kyriakos Mitsotakis, iar discutiile au vizat campania de vaccinare. Seful Executivului roman i-a transmis prim-ministrului Greciei ca spera ca cetatenii romani sa poata calatorii din nou fara restrictii in Grecia. Turismul reprezinta unul dintre cele mai importante domenii ale relatiei noastre bilaterale, a adaugat Citu.

Premierul Florin Citu a avut o convorbire cu omologul francez, Jean Castex

Premierul Florin Citu a avut luni prima convorbire in calitate de prim-ministru cu omologul francez,Jean Castex, potrivit unei postari pe pagina de Facebook a Guvernului Romaniei Citu i-a transmis.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-COVID, la Spitalul Militar din Bucuresti (VIDEO)

Premierul Florin Citu s-avaccinat, azi, 16 ianuarie la Spitalulu Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti. Citu a primit prima doza din serul anti-COVID realizat de Pfizer. Peste 21 de zile,.

Florin Citu, despre deschiderea scolilor: Daca lucrurile raman asa cum sunt, este clar ca vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si a adaugat ca decizia finala in acest sens va fi luata pe 2 februarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )