Libnet.ro
UNICEF

22:15

Florin Georgescu (BNR): n loc sa avem din ce n ce mai multi oameni educati, informati, n societate, vedem o crestere a decalajului n ceea ce priveste cunostintele si informatia

Hotnews Hotnews,
 Florin Georgescu (BNR): n loc sa avem din ce n ce mai multi oameni educati, informati, n societate, vedem o crestere a decalajului n ceea ce priveste cunostintele si informatia

O mare parte din populatie are cunostinte insuficiente sau zero despre economie, a declarat Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR), intr-un eveniment la sediul institutiei. continuă pe Hotnews

Avem cel mai mic sistem bancar din UE

Eugen Radulescu: Programul Prima Casa trebuie schimbat * Radulescu: Daca intram dintr-o crestere economica accelerata in recesiune, ne putem trezi intr-o situatie ca cea din 2010 * Reprezentantul BNR: Avem companii sarace si patroni bogati Tara noastra are cel mai mic sistem bancar din Uniunea Europeana UE), a spus, sambata, Eugen Radulescu, directorul Directiei de Stabilitate din cadrul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

Peste 60% din populatia totala a Romaniei este apta de munca. Unde sunt cele mai multe persoane active si unde sunt cei mai multi someri?

Din cei 19,5 milioane de rezidenti in Romania, 12,4 milioane sunt apti de munca; din acestia, 8,7 milioane sunt activi, iar restul sunt in pregatire profesionala. Domeniile in care activeaza cei mai multi romani sunt industria, agricultura si comertul.

TEST. Poti sa spui ASTA timp de sapte secunde respectand cerintele testului? Cei mai multi oameni nu reusesc!

Cele mai simple lucruri, la care nici nu ne-am gandit, sunt adevarate provocari pe care 99% din oameni nu le pot rezolva. Unui englez i-a venit o idee nastrusnica: a postat pe Facebook urmatorul mesaj: Nimeni.

Bugetul Educatiei in Romania: mic si alocat necorespunzator! Tarile performante dau cei mai multi bani pentru invatamantul primar!

Situatia critica a invatamantului romanesc se explica prin modul defectuos in care sunt alocate resursele: cea mai mare parte din bugetul total merge catre invatamantului secundar, iar pentru invatamantul primar se acorda cea mai mica pondere. Astfel,.

Din ce in ce mai multi romani vor conciliere cu bancile. Cererile s-au triplat, in primele noua luni

Numarul romanilor care au apelat serviciile de conciliere cu bancile oferite de Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar CSALB) s-a triplat, in primele noua luni ale acestui an, fata de anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )