Libnet.ro
UNICEF

12:45

Florin Iordache amana atacul asupra Justitiei - discutiie din Comisia speciala pe Codul penal si de procedura penala au loc luni/ USR: Daca se adopta modificarile, intreg Parlamentul se curata de dosare. Nu vor mai fi infractiuni in Romania

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache amana atacul asupra Justitiei - discutiie din Comisia speciala pe Codul penal si de procedura penala au loc luni/ USR: Daca se adopta modificarile, intreg Parlamentul se curata de dosare. Nu vor mai fi infractiuni in Romania

Deputatul PSD Florin Iordache a anuntat joi dimineata, la inceputul sedintei comisiei speciale parlamentare pentru legile din sfera justitiei, in care ar fi trebuit dezbatute modificarile propuse la un proiect de transpunere a Directivei privind prezumtia de nevinovatie, ca a convocat sedinta doar pentru informare, ca sa nu dialogheze cu colegii prin SMS-uri, si ca dezbaterile se amana pentru ziua de luni. Convocarea sedintei de astazi a fost o surpriza, avand in vedere ca saptamana trecuta s-a votat sa nu se lucreze in perioada de doliu national. continuă pe Hotnews

Comisia Iordache amana pentru luni modificarea Codurilor penale

Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache, autorul OUG13, va incepe lunea viitoare discutiile pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, informeaza.

Comisia condusa de Florin Iordache a amanat discutarea amendamentelor la Codurile penale

ACTUALIZARE 14:41 Dirca, USR: Daca se adopta modificarile propuse de PSD-ALDE la Coduri, datele informatice obtinute in dosarul lui Dragnea trebuie sterse, iar inregistrarile cu crima de la metrou nu ar mai putea fi folosite Senatorul USR George Dirca a declarat astazi ca, in cazul in care propunerile de modificare a Codurilor penale formulate de PSD si ALDE ar fi adoptate, inregistrarile informatice nu ar mai putea fi utilizate in instante, ceea ce ar avea impact inclusiv asupra dosarului lui Liviu Dragnea, dar si asupra cercetarilor crimei de la metrou. *ACTUALIZARE 11:24 Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache a amanat pentru luni dezbaterea si votul modificarilor propuse la cele doua Coduri penale pentru transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces.

S-a aflat in urma cu PUTIN TIMP! Modificarea CODURILOR PENALE ... DECIZIE de ULTIMA ORA lui Florin Iordache

Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache, autorul OUG13, va incepe lunea viitoare discutiile pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, informeaza.

Comisia speciala condusa de Florin Iordache se intruneste din nou astazi

Comisia parlamentara speciala condusa de deputatul PSD Florin Iordache se intruneste din nou astazi, incepand cu ora 11:00, pentru a dezbate propunerile de punere in acord a codurilor din Justitie cu deciziile Curtii Constitutionale, precum si transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la process, potrivit News. ro.

Comisia condusa de Florin Iordache a amanat discutarea amendamentelor la Codurile penale

ACTUALIZARE 11:24 Comisia parlamentara speciala condusa de Florin Iordache a amanat pentru luni dezbaterea si votul modificarilor propuse la cele doua Coduri penale pentru transpunerea Directivei Parlamentului European privind prezumtia de nevinovatie si a dreptului de a fi prezent la proces.

Florin Iordache s-a razgandit: A convocat comisia si pentru joi desi anuntase ca nu lucreaza in zile de doliu

Dupa ce anuntase in urma cu cateva ore ca va respecta zilele de doliu national decretate pentru funeraliile Regelui Mihai, Florin Iordache s-a razgandit imediat si a convocat reuniunea comisiei.

PSD ignora pana si doliul national. Florin Iordache i-a convocat maine pe deputati ca sa modifice legislatia penala

Deputatul USR Stelian Ion a anuntat pe Facebook ca deputatii din Comisia Iordache au fost convocati maine pentru a dezbate Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Surse politice au confirmat pentru Mediafax ca maine se va reuni Comisia speciala pentru Legile justitiei, desi anterior votase suspendarea lucrarilor in perioada 14, 15, 16 decembrie, zilele decretate de doliu national, ca urmare a decesului Regelui Mihai.

UDMR a intors armele impotriva PSD-ALDE si a contribuit la respingerea unei propuneri controversate facuta de Florin Iordache

Alianta UDMR-ului cu PSD si ALDE nu a mers pana la capat in ciuda faptului ca pe legile justitiei acestia au facut un bloc perfect care sa treaca toate modificarile dorite la legile.

Ungaria extinde asa-numita subventie pentru inceperea vietii si asupra copiilor maghiari din afara tarii

Parlamentul ungar a extins dreptul la subventia pentru inceperea vietii si asupra copiilor maghiari care se nasc in strainatate, informeaza agentia ungara MTI. Parlamentul de la Budapesta a adoptat modificarea legislativa marti, cu unanimitate de voturi.

Brexitul are deja primele efecte negative asupra sectorului auto din Marea Britanie - Investitiile, productia si vanzarile sunt in declin - studiu

Efectele unui Brexit dur vor fi decisive pentru capacitatea de inovatie si pentru competitivitatea industriei auto britanice, arata un studiu Coface care mentioneaza ca din 2016, s-a observat un declin abrupt al investitiilor furnizorilor si producatorilor auto o scadere de 36%, comparativ cu media pentru perioada 2011-2015), o tendinta care devine mai pronuntata in 2017, in ciuda lansarilor a 28 de noi modele. O problema este si ca Regatul Unit nu are un numar suficient de furnizori locali de echipamente, astfel ca per total costurile cresc.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )