Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Iordache: Augustin Lazar nu are de ce sa se teama de o revocare, daca nu are ce sa-si reproseze

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache: Augustin Lazar nu are de ce sa se teama de o revocare, daca nu are ce sa-si reproseze

Persoanele condamnate in baza unor protocoale secrete pot cere despagubiri la CEDO, spune laRFIdeputatul PSD Florin Iordache. Fostul ministru al Justitiei si autor al OUG 13 declara ca evaluarea procurorului general nu trebuie facuta numai in cheia protocoalelor secrete. continuă pe Hotnews

Florin Iordache: Augustin Lazar nu are de ce sa se teama, daca nu are ce sa-si reproseze

Persoanele condamnate in baza unor protocoale secrete pot cere despagubiri la CEDO, a declarat, marti, la RFI deputatul PSD Florin Iordache. Fostul ministru al Justitiei spune ca evaluarea procurorului general nu.

Florin Iordache: Augustin Lazar nu are de ce sa se teama

Persoanele condamnate in baza unor protocoale secrete pot cere despagubiri la CEDO, a declarat, astazi, la RFI deputatul PSD Florin Iordache. Fostul ministru al Justitiei spune ca evaluarea procurorului general nu trebuie facuta numai in cheia protocoalelor secrete si ca, daca nu are nimic ce sa-si reproseze privind activitatea, acesta nu are de ce sa se teama, transmite News. ro.

Tudorel Toader, despre un posibil conflict cu Augustin Lazar: Personal, nu vad unul. Daca dansul vede, lasati-l sa dezvolte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spuneca nu exista niciun conflict intre el si procurorul general Augustin Lazar. Precizarea vine dupa un schimb de replici intre cei doi, care a avut loc in acest.

Tariceanu asteapta revocarea lui Augustin Lazar: Prezenta si nivelul de infiltrare a statului paralel in justitia din Romania este de netolerat

Calin Popescu Tariceanu saluta declansarea de catre Tudorel Toader a procedurii de evaluare a activatii procurorului general Augustin Lazar, care cel mai probabil se va solda cu o revocare pe modelul adoptat in.

Augustin Lazar demasca manipularea lui Tudorel Toader

Conflictul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar, intensificat dupa decizia ministrului justitiei de a demara evaluarea activitatii manageriale a procurorului general, a ajuns, ieri, la faza declaratiilor. La prima ora a diminetii, ministrul de resort a tinut sa precizeze ca nu are nimic personal cu Augustin Lazar, dar ca protocoalele semnate de acesta cu Serviciul Roman de Informatii sunt nefiresti. Tudorel Toader a declarat: Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. ) Sunt nefiresti aceste protocoale. Avem o Constitutie, avem legile, Codul de procedura penala, avem stiinta de carte. Este suficient sa le interpretam, sa le aplicam corect.

Augustin Lazar, atac dur dupa declansarea procedurii de evaluare: Cineva are o nevoie imperioasa de a produce un carambol judiciar si de a subordona Ministerul Public

Procurorul general Augustin Lazar a facut duminica noi declaratii dupa ce cu o zi inainte ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat declansarea procedurii de evaluare a activitatii manageriale, procedura.

Augustin Lazar, acuzatii extrem de grave: Manipularea opiniei publice este frecvent folosita pentru destabilizarea activitatii procurorilor (VIDEO)

Reactie extrem de dura a procurorului general Augustin Lazar in scandalul actual ce are in prim-plan Ministerul Public! Acesta a acuzat o campanie de manipulare pentru a destabiliza activitatea procurorilor.

Augustin Lazar, despre decizia lui Tudorel Toader: Dintr-o data, cineva are nevoie sa produca un carambol judiciar

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat duminica ca decizia ministrului Justitiei de a declansa procedura evaluarii sale reprezinta dovada faptului ca persoane cu proceduri judiciare au nevoie sa se produca un carambol judiciar si sa subordoneze justitia, ce s-a vadit a fi independenta in anchete.

100 de minute. Legatura dintre Augustin Lazar si Rezist

Alessandra Stoicescu a prezentat, luni, la 100 de minute, dovada care il leaga pe Procurorul General, Augustin Lazar de protestele Rezist. Am aflat ca Parchetul are protocoale semnate si cu mai multe.

Tudorel Toader sustine la ora 18.00 o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar cu privire la protocoalele incheiate cu SRI

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat, pentru astazi la ora 18. 00, o conferinta de presa in care ii va raspunde lui Augustin Lazar in scandalul protocoalelor incheiate cu SRI. Procurorul general Augustin Lazar a afirmat, ieri, ca Toader stia din luna martie despre protocolul incheiat intre Ministerul Public si SRI. Reactia lui Lazar a venit ca urmare a anuntului facut de ministru cu privire la evaluarea sefului Parchetului General.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )