Libnet.ro
UNICEF

06:15

Florin Iordache:Avem restante la justitie, le vom rezolva pana la anul

România Liberă România Liberă,
Florin Iordache:Avem restante la justitie, le vom rezolva pana la anul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, deputatul PSD Florin Iordache, a admis ca exista restante evidentiate de Raportul MCV, el mentionand ca acestea vor fi rezolvate astfel incat, in 2018, mecanismul de verificare si cooperare pentru Romania sa fie ridicat. continuă pe România Liberă

Florin Iordache il apara pe Liviu Dragnea: Cand avem o hotarare definitiva, mai putem sta de vorba

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache, sare in apararea lui Liviu Dragnea, dupa ce seful PSD a fost pus sub urmarire penala pentru abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat.

Florin Iordache: Inspectia Judiciara in coordonarea CSM nu este functionala. PSD depune un proiect de lege pentru rezolvarea situatiei

Presedintele Comisiei parlamentare speciale privind domeniul justitiei, fostul ministru Florin Iordache PSD), a anuntat, miercuri, ca saptamana viitoare va fi depus proiectul de lege care sa reglementeze situatia Inspectiei Judiciare, sustinand ca aceasta institutie, aflata in coordonarea CSM, nu este functionala.

Incident in Parlamentul Romaniei. Florin Iordache, speriat. Ce s-a intamplat la dezbaterile pe Legile Justitiei

Incident amuzant in Parlament, la dezbaterile pe modificarile Legilor Justitiei. in timp ce Florin Iordache vorbea despre scopul dezbaterii de miercuri, unul dintre geamurile incaperii s-a.

Florin Iordache: Saptamana viitoare depunem o lege privind Inspectia Judiciara

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat miercuri, in cadrul comisiei speciale parlamentare privind legile justitiei, ca saptamana viitoare urmeaza sa fie depusa o initiativa legislativa de reglementare a functionarii Inspectiei Judiciare. Iordache a anuntase ca o varianta buna pentru Inspectia judiciara este sa devine o entitate independenta, care sa nu fie nici in subordinea Consiliului Superior al Magistraturii, asa cum este in prezent, nici in cea a Ministerului Justitiei, cum a fost propus.

Comisia parlamentara condusa de Florin Iordache incepe sa discute proiectele de modificare a legilor Justitiei

Comisia parlamentara speciala condusa de fostul ministru Florin Iordache incepe, miercuri, dezbaterile asupra proiectelor de modificare a legilor Justitiei.

Florin Iordache, fost ministru al Justitiei: De ce l-au insotit unii membri PSD pe Dragnea la DNA

Deputatul PSD Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat, luni, ca prezenta unor membri ai partidului alaturi de presedintele Liviu Dragnea la sediul DNA a reprezentat un act de solidaritate.

Florin Iordache, despre raportul MCV: Sunt chestiuni fundamentale care trebuie modificate

Deputatul PSD Florin Iordachea vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de cooperare si verificare in domeniul justitiei s.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )