Libnet.ro
UNICEF

05:45

Florin Iordache, despre Ordonanta de Urgenta prin care PSD vrea sa i dea termene lui Iohannis de revocare si numire a unor ministri: Va avea fi 3-5 zile pentru a semna revocarea si 5-6 zile pentru numire

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre Ordonanta de Urgenta prin care PSD vrea sa i dea termene lui Iohannis de revocare si numire a unor ministri: Va avea fi 3-5 zile pentru a semna revocarea si 5-6 zile pentru numire

Ordonanta de Urgenta care il va obliga pe presedinte sa ii revoce sau sa ii numeasca pe ministri intr-un anumit interval de timp va prevedea un termen de 3-5 zile pentru revocare si un termen de 5-6 zile pe care seful statului il va avea la dispozitie pentru a accepta propunerile premierului pentru numirea unor ministri, a declarat luni seara deputatul PSD Florin Iordache. El a precizat ca Ordonanta va fi adoptata cel tarziu saptamana viitoare. continuă pe Hotnews

Tariceanu despre o OUG prin care sa se impuna presedintelui un termen pentru numirea ministrilor: Probabil ca se poate

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, luni, ca Guvernul ar putea probabil sa dea o ordonanta de urgenta care sa prevada un termen pentru seful statului privind numirea ministrilor pr.

Cel mai nou plan al PSD impotriva lui Iohannis. Iordache: Bataia de joc trebuie sa inceteze!

Florin Iordache a anuntat, luni, ca Guvernul ar putea adopta o ordonanta de urgenta prin care sa se stabileasca termene clare pentru presedinte in cazul analizarii unor decizii, asa cum a fost cea a.

IORDACHE, DESPRE AMENDAMENTELE LA CODURILE PENALE: Nu depasesc cadrul Directivei europene

Presedintele Comisiei speciale comune a Parlamentului pentru legile Justitiei, social-democratul Florin Iordache, a declarat, ieri, ca amendamentele propuse la modificarea Codurilor Penale privind transpunerea Directivei europene referitoare la prezumtia de nevinovatie nu depasesc cadrul Directivei, respingand acuzatiile opozitiei.

Isarescu se intalneste cu Teodorovici. Discutii despre ordonanta lacomiei

Guvernatorul Mugur Isarescu se va intalni luni cu ministrul Finantelor Eugen Teodorovici, in cadrul unei sedinte a Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM), in care se va discuta despre controversata ordonanta 114 a lacomiei si nivelul ROBOR.

Ce apa beau bucurestenii de la robinet. Metoda prin care apa din Dambovita si din Arges ajunge potabila

Inainte de a ajunge la robinetele bucurestenilor, apa din raurile Dambovita si Arges trece prin multiple procese de purificare. Apa de la robinetele bucurestenilor vine printr-un sistem ce dispune de aproape 2.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )