Libnet.ro
UNICEF

21:30

Florin Iordache, dupa ce casa i-a fost vandalizata: Analizez toate posibilitatile. Lucrurile au mers mult prea departe

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, dupa ce casa i-a fost vandalizata: Analizez toate posibilitatile. Lucrurile au mers mult prea departe

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminica pentru Mediafax, ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva celor care au lipit, sambata, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plangeri la politie. continuă pe Hotnews

USR cere sanctionarea deputatului Florin Iordache dupa semnul obscen din Parlament

Dupa gestul obscen facut de Florin Iordache, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, USR cere sanctionarea fostului ministru de la Justitie. Potrivit Digi24 , cererea a fost scrisa deja si urmeaza sa fie depusa, luni, la biroul lui Liviu Dragnea.

Prima reactie a lui Florin Iordache dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul: Lucrurile au mers mult prea departe

Florin Iordache a avut o prima reactie dupa ce protestatarii i-au vandalizat garajul, spunand ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva.

Plangere penala pe numele lui Florin Iordache dupa gestul obscen din Parlament (VIDEO)

Florin Iordache s-a ales cu plangere penala pentru gesturile obscene pe care le-a facut in Parlamentul Romaniei. Asociatia Voci pentru Democratie si Justitie a depus o reclamatie la Politie in acest sens.

Asociatia Voci pentru Democratie, plngere la politie mpotriva lui Florin Iordache dupa semnele obscene facute n Parlament

Asociatia Voci pentru Democratie anunta ca depune la Sectia 17 de Politie din Bucuresti o plangere impotriva deputatului Florin Iordache, demnitar ce a aratat gesturi obscene in plenul Parlamentului Romaniei fata de participanti.

Lucrurile au mers mult prea departe. Ce vrea Iordache sa faca dupa ce i-a fost vandalizata casa

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, duminica pentru Mediafax, ca analizeaza toate posibilitatile in legatura cu actiunile pe care le va lua impotriva celor care au lipit, sambata, mesaje obscene pe poarta casei sale, inclusiv depunerea unei plangeri la politie.

Plangere penala pentru Florin Iordache dupa gesturile obcene din Parlament

Gestul obscen facut de Florin Iordache in Parlament i-a adus acestuia o plangere penala. Cea care a depus o reclamatie la Politie a fost asociatia Voci pentru Democratie si Justitie.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(FOTO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Vila lui Florin Iordache a fost vandalizata: Social-democratul, taxat dur dupa gestul obscen din Parlament(VIDEO)

Vila social-democratului Florin Iordache a fost vandalizata, dupa gestul obscen pe care acesta l-a facut zilele trecute in Parlament. Malin Bot impreuna cu Cristian Dide si alto protestatari rezist.

Casa lui Florin Iordache, vandalizata cu mesaje si afise obscene / Actiunea, mediatizata de Malin Bot

Malin Bot si alte persoane s-au dus la Florin Iordache acasa unde, pe usa garajului, au fost lipite afise in care apare un gest obscen similar cu cel facut de deputatul PSD in Parlament, reiese din imaginile publicate de Bot pe Facebook. in plus, in fotografiile respective se vede si cum pe poarta au fost desenate un semn obscen si un mesaj identic cu cel de pe celebra placuta suedeza anti-PSD din aceasta vara.

VIDEO Vila lui Florin Iordache, vandalizata de cativa protestatari rezist

Mai multi protestatari rezist au vandalizat sambata vila vicepresedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache. Protestatarii au scris cu vopsea cuvinte obscene pe poarta vilei deputatului PSD si au limit mai multe afise pe usa garajului. Gestul vine ca raspuns lagestul obscen facut de Iordache, zilele trecute, in plenul Camerei Deputatilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )