Libnet.ro
UNICEF

18:45

Florin Iordache loveste, din nou, cu degetul mijlociu.Cine il acuza pe fostul ministru al Justitiei

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache loveste, din nou, cu degetul mijlociu.Cine il acuza pe fostul ministru al Justitiei

Deputatul USR Iulian Bulai l-a acuzat, luni, pe PSD-istul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ca la ultima sedinta de Birou Permanent i-ar fi aratat semne obscene Ralucai Turcan, liderul de grup al PNL. continuă pe Adevărul

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

Razvan Stefanescu, soferul care a venit in tara cu o masina inmatriculata cu sintagma M. PSD, si-a schimbat mesajul de pe numerele masinii, anunta Libertatea. Protestatarul a cerut ca pe noua lui.

Soferul cu PLACUTELE anti-PSD loveste din nou! (FOTO)

Razvan Stefanescu, soferul care a venit in tara cu o masina inmatriculata cu sintagma M. PSD, si-a schimbat mesajul de pe numerele masinii, anunta Libertatea. Protestatarul a cerut ca pe noua lui.

Gestul lui Florin Iordache in Parlament nu este singular. Derapajele alesilor neamului reprezinta o lista lunga

Pe deputatul PSD Florin Iordache l-au lasat nervii chiar in plenul Parlamentului. Dupa ce a plecat de la tribuna primul lucru pe care l-a facut a fost sa le arate celor din opozitie degetul mijlociu de la ambele.

Florin Iordache ar fi facut un nou gest obscen in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor

Deputatul PSD Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ar fi facut un nou gest obscen, de aceasta data in sedinta Biroului Permanent al Camerei. Potrivit unor deputati USR,Iordache a.

Florin Iordache nu se lasa: inca un gest obscen in Parlament

Florin Iordache, deputat PSD si vicepresedinte al Camerei Deputatilor, ar fi facut un nou gest obscen in Parlament. De aceasta data, gestul reprobabil ar fi avut loc in Biroul Permanent al Camerei, potrivit.

ALTA iNTREBARE, melodia pentru copii devenita virala dupa replica lui FLORIN IORDACHE (VIDEO)

Florin Iordache a devenit tinta glumelor pe retelelor de socializare imediat dupa episodul OUG 13 cand stresat de intrebarile jurnalistilor a folosit de 24 de ori replica alta intrebare. De.

FLORIN IORDACHE: Intrarea noastra in Schengen nu trebuie sa depinda de MCV

Social-democratul Florin Iordache, vicepresedinte al Camerei Deputatilor, a declarat astazi ca este incorect ca intrarea Romaniei in Spatiul Schengen sa fie conditionata de Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV) si, de asemenea, ca Romania sa fie lasata in urma Bulgariei.

Ce spune Dragnea despre gestul obscen al lui Florin Iordache

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu e de acord cu gestul obscen aacut de Florin Iordache in plenul Parlamentului, dar ca, pana la urma, e vorba de o opinie politica.

Liberalii vor sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei, dupa gestul obscen din Parlament

Liberalii ar urma sa ceara in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu taierea indemnizatiei, pentru semnele obscene facute in plenul Parlamentului, au declarat surse politice citate de Mediafax.

UPDATE Liberalii au cerut sanctionarea lui Florin Iordache cu taierea indemnizatiei si revocarea din functie, dupa gestul obscen din Parlament

Liberalii au cerut luni in Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sanctionarea deputatului PSD, Florin Iordache, cu taierea indemnizatiei, pentru semnele obscene facute in plenul Parlamentului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )