Libnet.ro
UNICEF

14:00

Florin Piersic, reactie neasteptata dupa ce Primaria Cluj-Napoca a alocat 130.000 de lei pentru a-l sarbatori: Aruncati cu noroi!

Adevărul Adevărul,
Florin Piersic, reactie neasteptata dupa ce Primaria Cluj-Napoca a alocat 130.000 de lei pentru a-l sarbatori: Aruncati cu noroi!

Florin Piersic va fi sarbatorit la implinirea varstei de 83 de ani in cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, opera si folclor, care va avea loc pe 26 ianuarie la cinematograful care-i poarta numele din Cluj. De asemenea, va fi organizata o receptie. continuă pe Adevărul

Florin Piersic, reactie neasteptata dupa ce Primaria Cluj-Napoca a alocat 130.000 de lei pentru a-l sarbatori

Florin Piersic va fi sarbatorit la implinirea varstei de 83 de ani in cadrul unui eveniment special, cu momente de teatru, opera si folclor, care va avea loc pe 26 ianuarie la cinematograful care-i poarta numele din Cluj. De asemenea, va fi organizata o receptie.

SOC in Romania! Este vorba despre FLORIN PIERSIC. ANUNTUL tocmai a fost facut

Florin Piersic este unul dintre cei mai iubiti actori din Romania! in curand va implini 83 de ani, insa in ultima vreme actorul a fost foarte suparat, reiese dintr-un mesaj publicat pe pagina sa de.

Florin Piersic, suparat de ziua lui. Va folositi de mine?

Florin Piersic va implini 83 de ani si are de gand sa sarbatoreasca, alaturi de prieteni, la cinematograful care-I poarta numele. Este insa suparat, pentru ca, spune el, unii se folosesc de el, de fapt, de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )