Libnet.ro
UNICEF

13:30

Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Antena3 Antena3,
Florin Piersic, surpriza pentru Viorica Dancila, la Antena 3

Florin Piersic i-a transmis duminica un mesaj premierului Viorica Dancila, cu ocazia zilei onomastice. ii transmit salutari, toate cele bune. Sa mearga cat se poate spre binele acestui neam exceptional. continuă pe Antena3

DESPARTIREA momentului! FLORIN PIERSIC e GATA! Lacrimi pentru marele actor! Din pacate...

Marele actor Florin Piersic a publicat in urma cu cateva ore un mesaj surprinzator pe Facebook.

Teatrul romanesc e in lacrimi: VESTE TRISTA despre Florin Piersic! Din pacate...

Emotii mari pentru actorul Florin Piersic! Actorul ar fi fost operat recent la un genunchi, iar acum se afla in perioada de recuperare. Florin Piersic reuseste sa isi pastreze umorul cu care ne-a obisnuit.

Mesajul emotionant al lui Florin Piersic, pentru toti romanii, in zi de sarbatoare

Mesaj emotionant pentru romani de la cel mai iubit actor, sarbatorit astazi. Florin Piersic vorbeste cu emotie despre dragostea de tara si despre speranta, cel mai frumos cuvant pe care il cunoaste.

Bietul FLORIN PIERSIC! Vestea TRISTA despre MARELE ACTOR a cazut ca un TRASNET! Lacrimi pe scena TEATRULUI romanesc

Florin Piersic este considerat unul dintre cei mai mari si mai iubiti actori din Romania!De curand, a fost fotografiat de paparazzi in timp ce se ducea la spital.

Viorica Dancila, raspuns prompt pentru liberali: Un om care jigneste femeile este un om slab. Femeile sunt mult mai puternice decat el

Viorica Dancila le-a raspuns liberalilor care care au criticat PSD si care i-au adresat diverse jigniri in timpul manifestatiei electorale de la Alexandria. Am vazut astazi un asa zis lider de partid care.

Liviu Dragnea, asteptat cu proteste la Iasi. Liderul PSD participa, alaturi de premierul Viorica Dancila, la alegerile pentru conducerea filialei partidului

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila si mai multi ministri au anuntat prezenta la Iasi sambata, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iasi. Actiunea politica vizeaza confirmarea in functie a actualului sef interimar, Maricel Popa, singurul candidat pentru ocuparea postului.

Viorica Dancila: Ce ne dorim pentru Romania? Lideri care sa mearga si stea ca si ghiocelul sau lideri care stau cu demnitate in fata liderilor europeni?

Noi am invatat de-a lungul timpului sa conjungam verbul a construi, iar altii au venit si au conjugat verbul a demola, a declarat Viorica Dancila, in fata simpatizantilor PSD din Botosani.

Viorica Dancila, mesaj pentru Liviu Dragnea: imi doresc ca in 2019 sa avem presedintele Romaniei un presedinte PSD

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Botosani, ca-si doreste ca viitorul presedinte al Romaniei sa fie un presedinte PSD. Va doresc sa aveti succes. imi doresc sa aveti incredere.

Viorica Dancila mai face o gafa. Cum a vorbit despre Romania romaneasca

Viorica Dancila a mai facut o gafa. in sedinta de Guvern care a avut loc joi, 18 aprilie, primul-ministru a vorbit in deschidere despre economie. La un moment dat s-a incurcat, in momentul in care a spus Romania romaneasca. Dancila a revenit ulterior si s-a corectat. Era vorba despre economia romaneasca. Dancila a sustinut ca [] .

Viorica Dancila: imi doresc sa avem un presedinte al Romaniei de la PSD (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, in cadrul unui turneu electoral in Botosani, ca isi doreste un presedinte de la PSD. Va doresc sa aveti succes. imi doresc sa aveti incredere si imi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )