Libnet.ro
UNICEF

11:00

Florin Roman (PNL): Concedierile vor incepe cu cei 65.000 de oameni angajati de PSD in administratia centrala. A fost prapad in companiile nationale si societatile comerciale (VIDEO)

B1 B1,
Florin Roman (PNL): Concedierile vor incepe cu cei 65.000 de oameni angajati de PSD in administratia centrala. A fost prapad in companiile nationale si societatile comerciale (VIDEO)

Concedierile din sistemul public vor incepe cu cei aproape 65. 000 de oameni angajati de catre PSD in administratia centrala, a anuntat Florin Roman, liderul deputatilor PNL, in direct pe B1 TV, precizand ca. continuă pe B1

Florin Roman: Concedierile incep cu cei aproape 65.000 angajati de catre PSD in administratie

Concedierile din sistemul public vor incepe cu cei aproape 65. 000 de oameni angajati de catre PSD in administratia centrala, a anuntatFlorin Roman, liderul deputatilorPNL.

Liderul deputatilor PNL crede ca vor mai aparea cazuri ca la PSD Arad. Florin Roman: Baronii au furat in liniste si pace timp de trei ani de zile, condusi de Dragnea (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, considera ca o sa mai apara cazuri precum cel de la Arad, unde seful filialei judetene PSD a fost preluat, luni, de procurorii DNA chiar din sediul partidului si dus.

Desfiintarea SIIJ, in programul de guvernare al PNL. Florin Roman: Sectia speciala a fost monstruozitate Cu ce ar trebui inlocuita in viziunea sa (VIDEO)

Florin Roman, liderul deputatilor PNL, a reiterat ca desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie SIIJ) face parte din programul de guvernare cu care a fost investit Guvernul.

Proiectul liberalului Florin Roman privind reducerea cotei TVA, introdus pe ordinea de zi a plenului Camerei Alegerea primarilor n doua tururi si reducerea numarului de parlamentari, amnate

Conducerea Camerei Deputatilor a decis, luni, introducerea pe ordinea de zi a unei propuneri legislative a liderului deputatilor liberali, Florin Roman, referitoare la reducerea nivelului cotei standard de TVA de la 19% la 16% de la 1 ianuarie 2020, in timp ce propunerile PMP privind alegerea primarilor in doua tururi si reducerea numarului de parlamentari la 300 sunt in continuare amanate, scrie Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )