Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florin Salam, avere colosala! A recunoscut cat incaseaza la o cantare

Antena3 Antena3,
Florin Salam, avere colosala! A recunoscut cat incaseaza la o cantare

Florin Salam a recunoscut ca de-a lungul timpului a fost terorizat de membrii clanului Duduianu si ca interlopii ii luau banii incasati dupa anumite cantari. continuă pe Antena3

Ce a putut sa spuna sora lui Florin Salam in fata procurorilor. Clanul Duduianu este devastat

Sora lui Florin Salam vine cu marturii uluitoare. Ce a spus aceasta in fata procurorilor si de ce Clanul Duduianu va avea de suferit dupa declaratiile femeii? Sora lui Florin Salam, audiata in secret Sora lui Florin Salam a fost audiata in secret la Politie. Aceasta a deuntat clanurile mafiote fara aprobarea Regelui manelelor. Maria .

Cati bani ia Florin Salam pentru o nunta sau un botez. Cu banii astia traiesti linistit cativa ani, modest

Florin Salam nu se mai ascunde! Acesta a fost nevoit sa recunoasca in fata polistilor specializati in destructurarea gruparilor criminale, cati bani percepe pentru a canta la o nunta sau la un botez. Astfel ca anchetatorii au fost mai mult decat uimiti cand au auzit ce sume ii intra in buzunare de fiecare data manelistului .

Florin Salam, terorizat de liderii clanului Duduianu: Este in depresie - Interlopii i-au luat sume colosale de bani timp de 11 ani

Sora lui Florin Salam a rupt tacerea si a explicat anchetatorilor ca, din cauza presiunilor facute de interlopi, fratele ei nu poate sa duca o viata normala, din cauza depresiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )