Libnet.ro
UNICEF

20:30

Florin Segarceanu a intervenit decisiv pentru Simona Halep. Gestul care a intors meciul cu Sofia Kenin

Online Sport Online Sport,
Florin Segarceanu a intervenit decisiv pentru Simona Halep. Gestul care a intors meciul cu Sofia Kenin

La un moment dat, in setul decisiv la scorul de 1-1, Simona Halep a avut o interactiune din priviri si gesturi cu oamenii din loja ei. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

Varianta-soc de antrenor pentru Simona Halep

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) e aproape sa numeasca un nou antrenor. Americanul Andre Agassi 48 de ani) ar fi omul pe care Darren Cahill i l-a propus. Andre Agassi, un fost elev al lui Darren Cahill, ar urma sa .

Digi 24 CTP: Sper ca oficialii nu au vazut gestul care a ajutat-o pe Simona Halep sa cstige. Ce risca acum Halep

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria obtinuta cu inima de Simona Halep joi, in meciul cu americanca Sofia Kenin, in turul al doilea de la Australian Open 2019, si a remarcat ca intr-un moment dificil al meciului pentru Simona, la 2-4 in setul decisiv, antrenorul nejucator Florin Segarceanu i-a facut un semn care a ajutat-o sa se orienteze. Sper ca oficialii nu i-au vazut gestul, a spus Cristian Tudor Popescu.

VIDEO Rezumatul unui meci de colectie! Cum a reusit Simona Halep sa revina de la 2-4 in setul decisiv cu Sofia Kenin

Simona Halep s-a calificat eroic in turul al treilea al turneului de la Australian Open, dupa un meci nebun cu Sofia Kenin.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open dupa revenire de la 2-4 in decisiv

Meciul dintre Simona Halep si Sofia Kenin nu a dezamagit asteptarile fanilor tenisului si cele doua jucatoare au oferit un tenis de foarte buna calitate vreme de doua ore si 31 de minute.

LIVE Simona Halep Sofia Kenin in turul 2 la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Simona Halep si Sofia Kenin inchid sesiunea de zi pe arena centrala Rod Laver, joi, cu un meci din turul secund la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

LIVE Simona Halep - Kaia Kanepi in primul tur la Australian Open. Meciul ajunge in decisiv!

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep debuteaza la editia din acest an in postura de principala favorita.

VIDEO Australian Open: Simona Halep vs Sofia Kenin 6-3, 6-7(5), 6-4/ Thriller pe Rod Laver Arena - Victoria nervilor tari

Inainte de startul AO, Simona vorbea despre lipsa meciurilor, a tensiunii pe care o gasesti doar in meciurile cu miza. A primit cu varf si indesat in disputa cu promitatoarea Sofia Kenin, liderul mondial trecand de la extaz la agonie si invers. A condus cu 1-0 la seturi si 3-0, a pierdut controlul, iar apoi a fost nevoita sa stranga din dinti si sa revina de la 2-4 in decisiv. A fost genul de meci pe placul spectatorilor neutri, pe Rod Laver Arena ruland un adevarat thriller: 6-3, 6-75), 6-4 pentru Simona, dupa o batalie de doua ore si 31 de minute. Liderul mondial a supravietuit genului de partida care sa-ti redea increderea in propriile forte. in turul trei de la Australian Open, Halep va da peste Venus Williams.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORT. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO STREAM ONLINE EUROSPORTJucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )