Libnet.ro
UNICEF

18:15

Florina Presada (USR) il acuza pe seful AEP de ipocrizie: Cand Guvernul Dancila a decis vot in doua zile la referendumul lui Dragnea nu era prea tarziu?

Adevărul Adevărul,
Florina Presada (USR) il acuza pe seful AEP de ipocrizie: Cand Guvernul Dancila a decis vot in doua zile la referendumul lui Dragnea nu era prea tarziu?

Presedintele Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Mituletu Buica, a declarat ca nu mai timp sa fie modificat calendarul electoral, astfel incat votul la alegerile locale sa se intinda pe doua zile. in replica, senatoarea USR Florina Presada arata ca, in 2018, la referendumul pentru familia traditionala sustinut de PSD, Guvernul Dancila a impus vot in doua zile cu putin timp inainte de scrutin. Buica a fost numit de PSD la AEP. continuă pe Adevărul

USR il contrazice pe seful AEP: Cata ipocrizie! Se pot organiza alegeri locale in doua zile

USR il contrazice pe seful AEP, Constantin Mituletu Buica, si il acuza de ipocrizie dupa ce acesta a sustinut ca este tarziu sa mai fie luata in calcul organizarea alegerilor locale din 27 septembrie pe parcursul a doua zile. Dar cand Guvernul Dancila a adoptat in 18 septembrie OUG pentru vot timp de 2 zile la referendumul lui Dragnea din 67 octombrie 2018 nu era prea tarziu?, se intreaba senatoarea Florina Presada, initiatoarea proiectului de lege pentru organizarea scrutinului pe durata a doua zile.

USR il contrazice pe seful AEP si sustine ca alegerile pot fi organizate pe durata a doua zile

USR sustine ca alegerile pot fi organizate pe durata a doua zile si il contrazice pe seful AEP, invocand si proiectul pe aceasta tema depus de senatoarea Florina Presada in urma cu cateva zile.

Florina Presada: Daca Barna sau Orban considera ca au un candidat mai bun ca Ana Ciceala la Sectorul 3, inseamna ca am innebunit cu totii

Senatorul USR Florina Presada a dezvaluit miercuri pe Facebook ca desi face parte din biroul muinicipal al USR Bucurest, a aflat abia azi, din presa, despre intelegerea dintre PNL si USR in privinta Sectoarelor din Capitala. in forma actuala a intelegerii, Sectorul 3 ar reveni PNL-ului. Daca Dan Barna si Ludovic Orban considera ca au un candidat mai bun ca Ana Ciceala, inseamna ca am innebunit cu totii, a afirmat Presada.

Seful AEP: Vor fi puse la dispozitie masti si dezinfectant pentru alegatori in sectiile de vot. Cetatenii aflati in carantina sau izolare la domiciliu pot cere urna mobila

Presedintele AEP Constantin Mituletu Buica a anuntat ca vor fi puse la dispozitie in sectiile de votare pentru cetateni masti si dezinfectant, la alegerile locale din 27 septembrie. El a precizat ca organizarea alegerilor are un cost de aproape un miliard de lei, dublu comparativ cu alti ani. Acesta a mai spus ca este tarziu sa mai fie luata in calcul organizarea alegerilor timp de doua zile.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )