Libnet.ro
UNICEF

12:31

Foame de bani la Primaria Capitalei. Seful CNCD o acuza pe Gabriela Firea de DISCRIMINARE: Vinieta de acces in Bucuresti, in conditiile prezentate, este NELEGALA. NU ARE NICIO RELEVANTA iN COMBATEREA POLUARII! (VIDEO)

B1 B1,
Foame de bani la Primaria Capitalei. Seful CNCD o acuza pe Gabriela Firea de DISCRIMINARE: Vinieta de acces in Bucuresti, in conditiile prezentate, este NELEGALA. NU ARE NICIO RELEVANTA iN COMBATEREA POLUARII! (VIDEO)

Seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba,sustine ca proiectul prezentat, miercuri, de primarul Gabriela Firea, cu privire la introducerea vinietei de acces in Bucuresti, est. continuă pe B1

FOTO Primaria Capitalei va cumpara cele 130 de autobuze hibrid de la Mercedes-Benz, valoarea contractului fiind de circa 195 milioane lei

Primaria Capitalei a finalizat licitatia pentru achizitionarea a 130 de autobuze hibrid, castigatorul fiind Mercedes Benz, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, pe pagina de Facebook. Valoarea contractului este de 195. 331,70 lei, fara TVA, iar tipul de autobuz care va fi livrat este Mercedes Benz Citaro Hybrid, fabricat in Germania. Autobuzul a primit premiul Bus of the year 2019, acordat in cadrul evenimentului IAA 2018. Achizitia este facuta cu fonduri europene.

Primaria Capitalei, reactie dupa ce un consilier general PNL a facut dezvaluiri cu privire la un spot publicitar al PMB

Primaria Capitalei a avut o primareactie dupa ce un consilier general PNL a facut dezvaluiri cu privire la un spot publicitar al PMB. In legatura cu asa-zisele dezvaluiri ale unui consilier general.

Primaria Capitalei, in criza de bani: Cum vrea Firea sa ingroase bugetul Bucurestiului cu proiectul vinietei care, oficial, e menit sa combata poluarea. Nicusor Dan acuza ca masura e discriminatorie

Gabriela Firea a anuntat, miercuri, ca toate vehiculele care nu sunt inmatriculate in Bucuresti sau in Ilfov vor intra in Capitala, de la 3 ianuarie 2020, doar dupa achitarea unei viniete, iar masinile sub.

Seful CNCD, Asztalos Csaba: Vinieta de acces in Bucuresti, in conditiile prezentate de Primarie, este discriminatorie, nelegala

Seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba, sustine ca vinieta de acces in Bucuresti, asa cum a fost prezentata de Primarie, este discriminatorie. O vinieta pentru reducerea poluarii poate fi impusa legal in functie de gradul de poluare al autovehiculului si nu pe criteriul judetului in care este inmatriculat un autovehicul, precizeaza el.

Seful CNCD: Vinieta de acces in Bucuresti, in conditiile prezentate de Primarie, este discriminatorie

Seful Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Asztalos Csaba, sustine ca vinieta de acces in Bucuresti, asa cum a fost prezentata de Primarie, este discriminatorie. Citeste si: Gabriela.

ştiri de la B1

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )