Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de coronavirus la o unitate de tancuri din Galati, in timpul instructiei de lupta

B1 B1,
Focar de coronavirus la o unitate de tancuri din Galati, in timpul instructiei de lupta

La Galati focarele decoronavirusizbucnesc unul dupa altul. Cel mai recent a fost depistat la Batalionul 284 Tancuri Cuza Vodadin municipiu, chiar dupa finalizarea unei aplicatii in. continuă pe B1

Focar de coronavirus la Batalionul 284 Tancuri Cuza Voda din Galati. Primele cazuri au aparut in timpul uneiaplicatii in Poligonul Smardan

Focar de coronavirus la Batalionul 284 Tancuri Cuza Voda din Galati. 12 militari sunt infectati cu SARS-COV 2, iar alti 12, care au intrat in contact direct cu cei infectati, au fost plasati in carantina la domiciliu.

Un politist de 44 de ani din Galati a murit din cauza infectiei cu Covid-19

Un politist local, in varsta de 44 de ani, din Galati, a murit, in noaptea de vineri spre sambata, infectat cu SARS-CoV-2, potrivit Mediafax. Acesta fusese confirmat in 15 octombrie, dupa ce, din 10 octombrie, se izolase pentru ca avea simptome ale bolii, insa nu a mers la spital.

Un tata din Galati, umilit de sotie in fata copiilor, a obtinut in instanta despagubiri de 7.000 de lei

Decizie inedita intr-o instanta din Romania. Un tata din Galati a obtinut despagubiri de la fosta sa partenera de viata, in valoare de 7. 000 de lei, dupa ce aceasta l-ar fi umilit in fata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )