Libnet.ro
UNICEF

23:01

Focar de Covid-19 la o firma de constructii din Iasi. Au fost depistati alti 17 muncitori vietnamezi

B1 B1,
Focar de Covid-19 la o firma de constructii din Iasi. Au fost depistati alti 17 muncitori vietnamezi

Un nou focar a izbucnit in Iasi. Este vorba de 17muncitori vietnamezi de la firma de constructii Conest au fost depistati cu Covid-19. Reamintim ca pe 19 septembrie au fost depistati alti 21 de angajati. continuă pe B1

Focar de coronavirus la Primaria Galati. Cati angajati au fost depistati

Un nou focar de coronavirus a izbucnit in Galati. Se pare ca patru angajati ai Primariei Galati au fost confirmati cu noul coronavirus. Oamenii au mers cu alti colegi de munca cu un microbuz in.

Si-a comandat haine de iarna pe internet, dar o femeie din Iasi a avut parte de un soc cand a vazut ce se afla inauntru

O femeie din Iasi a avut parte de o surpriza de zile mari, dupa ce si-a comandat haine de pe o pagina de Facebook. Mihaela Geosanu a fost socata cand a deschis coletul si a vazut cain locul produselo.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Focar de coronavirus la APIA Alba. Sase angajati au fost testati pozitiv. Cei mai multi contacti directi au refuzat sa se testeze in prima zi

Sase angajati ai APIA Alba au fost depistati cu noul coronavirus, doi dintre ei in zilele trecute, iar patru joi in urma testarii contactilor directi.

Primaria Capitalei a dat autorizatie pentru construirea unui bloc de 3 etaje pe Soseaua Kiseleff, in locul unei frumoase vile construite dupa 90 Beneficiar: firma lui Cosmin Olaroiu, fost antrenor al Stelei

Pe Soseaua Kiseleff, la numarul 16, se afla o frumoasa vila construita dupa 1990. in rumoarea creata de pandemie, dar si de alegerile locale, aceasta a disparut, iar in locul ei se construieste un bloc de 3 etaje. Primaria Capitalei a dat pe 30 iulie autorizatie pentru modernizare, consolidare, recompartimentare si extindere, potrivit datelor afisate pe site-ul institutiei, insa dupa cum se vede pe santier este vorba despre o constructie noua, care ocupa aproape toata parcela. Beneficiarul autorizatiei este firma Steda Residence, care il are actionar pe Aurelian Cosmin Olaroiu, fostul antrenor al Stelei.

O solutie de mobilitate urbana sau o platforma de testare a traficului site-urilor - printre cele mai bune idei de afaceri IT din Iasi

3 echipe participante la programul Innovation Labs Iasi 2020 Demo Day au fost selectate pentru a intra in Semifinalele Nationale Demo Day Bucuresti. Iata ce proiecte au propus tinerii pasionati de IT.

Un pedofil din Iasi a primit doar 7 ani de inchisoare pentru viol, justificand ca a abuzat un copil de sase ani pentru a nu-si insela sotia

Un barbat in varsta de 44 de ani dintr-o comuna ieseana a fost condamnat la doar sapte ani de inchisoare dupa ce a admis ca a violat si a abuzat sexual de mai multe ori un copil de sase ani, coleg de clasa al fiului sau. Pedofilul a sustinut in fata instantei ca a recurs la aceste fapte pentru a nu-si insela sotia care este plecata la munca in strainatate, relateaza Ziarul de Iasi, citand motivarea judecatorilor.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vizita in comunele din Iasi: Realizari palpabile, nu promisiuni

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a dat startul lucrarilor unui drum inter-judetean pe raza comunei Rediu. Aflandu-se in campanie electorala, Marcel Ciolacu a venit la Iasi si l-a laudat pe Maricel Popa pentru ca a atras fonduri europene si a putut demara asfaltarea drumului Iasi-Suceava.

Un pedofil din Iasi a beneficiat de o reducere a pedepsei pentru sinceritate: Nu am vrut sa merg la alte femei, sa imi stric casa

Un barbat din judetul Iasi, condamnat pentru viol a beneficiat de o pedeapsa mult mai mica, dupa ce marturisit ca a ales sa abuzeze sexual un copil de sase ani decat sa-si insele nevasta. Pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )