Libnet.ro
UNICEF

01:05

Focar de infectie la UPU Targu Jiu. Sase cadre medicale, infectate cu SARC-CoV-2

Adevărul Adevărul,
Focar de infectie la UPU Targu Jiu. Sase cadre medicale, infectate cu SARC-CoV-2

Sase salariati de la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu au fost depistati pozitiv la testul de COVID-19. continuă pe Adevărul

Au fost semnate contractele pentru finalizarea variantei de ocolire a municipiului Targu Jiu si construirea unui pod peste raul Jiu

Contractele pentru finalizarea lucrarilor la varianta de ocolire a municipiului Targu Jiu si construirea unui pod peste raul Jiu, pe Drumul National 66, au fost semnate astazi, in prezenta vice prim-ministrului Raluca Turcanu.

Prima donare de plasma la Centrul de Transfuzii Sanguine Targu Jiu, pentru bolnavii de COVID-19

Prima donare de plasma de la un fost bolnav de COVID-19 pentru salvarea celor care sunt infectati cu temutul coronavirus si se afla in stare mai grava a avut loc astazi la Centrul de Transfuzii Sanguine din Targu Jiu.

Doua ambulante noi au fost achizitionate pentru transportul pacientilor Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu

Doua ambulante noi au fost achizitionate de Consiliul Judetean Gorj, pentru a asigura transportul pacientilor intre unitatile care functioneaza in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu.

Zece milioane lei un kilometru din centura ocolitoare a municipiului Targu Jiu

CNAIR a semnat contractul pentru realizarea unei centuri de ocolire la Targu Jiu cu o lungime de 20 .

STATINA: Dosar penal atribuit unor cadre medicale care ar fi manifestat neglijenta in cazul unui pacient cu covid

Parchetul de pe langa Judecatoria Slatina a anuntat miercuri un dosar penal dupa ce un angajat al unei unitati industriale si fost pacient cu COVID-19 al Spitalului Judetean de Urgenta a sesizat ca angajatorul nu a luat masurile necesare pentru asigurarea sanatatii in munca desi erau mai multe cazuri de infectare cu coronavirus in fabrica, iar la spital cadrele medicale ar fi manifestat neglijenta in tratarea sa si a ajuns sa-i fie amputata gamba dreapta, relateaza Agerpres.

CORONAVIRUS |Cadre medicale din Spitalul Judetean Slatina, acuzate neglijenta in serviciu, dupa ce au refuzat tratarea unui pacient testat pozitiv

Cadrele medicale din Spitalul Judetean Slatina, judetul Olt, au fost acuzate de neglijenta in serviciu, dupa ce au refuzat tratarea unui pacient internat cu noul coronavirus, care a inceput sa manifeste dureri pu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )