Libnet.ro
UNICEF

19:30

Focarele de pesta porcina africana se extind pe malul Dunarii

Antena3 Antena3,
Focarele de pesta porcina africana se extind pe malul Dunarii

Autoritatile sanitar-veterinare au fost autorizate sa inceapa vineri eutanasierea porcilor domestici crescuti in gospodariile si fermele private din alte doua localitati rurale din judetul Constanta de pe. continuă pe Antena3

Pesta porcina africana, confirmata in doua gospodarii din comuna Borcea, localitate aflata la doi pasi de Fetesti

Alerta epidemilologica in judetul Calarasi. Pesta porcina africana a fost confirmata, miercuri, 15 august, in doua gospodarii din comuna Borcea, localitate aflata la granita cu judetul Ialomita, la doi pasi de municpiul Fetesti.

Un nou focar de pesta porcina africana la Vulcanesti

Un nou focar de pesta porcina africana a fost inregistrat in orasul Vulcanesti. intr-o gospodarie individuala, care avea patru porci, probele prelevate de la doi porci au confirmat prezenta virusului. Animalele au fost omorate si arse.

Porcii din doua localitati vor fi sacrificati preventiv dupa confirmarea unor cazuri de pesta porcina africana

Porcii din doua localitati din judetul Constanta vor fi sacrificati preventiv in aceasta saptamana dupa confirmarea unor cazuri de pesta porcina in cateva gospodarii.

Cum explica Petre Daea faptul ca fiul lui Dragnea a vandut mii de porci inainte ca pesta porcina africana sa ajunga in Teleorman

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, sustine ca inca din luna iulie crescatorii de porci stiau de aparitia peste porcine africane in Romania, incercand astfel sa explice faptul ca fiul lui Liviu Dragnea a a.

Toti mistretii din Delta Dunarii vor fi omorati, pentru a stopa pesta porcina

Ministrul Apelor si Padurilor, Ioan Denes, a anuntat pe 14 august o masura radicala pentru stoparea raspandirii virusului pestei porcine africane care afecteaza judetul Tulcea. Potrivit acestuia, toti mistretii si sacalii din Delta Dunarii vor fi omorati, iar actiunea urmeaza sa fie demarata in urmatoarele doua saptamani. Pesta porcina africana la mistreti a fost confirmata [].

Cele doua focare de pesta porcina au fost neutralizate. Autoritatile au instituit filtre de dezinsectie pe DN3B si DN3 A

Autoritatile din Calarasi au instituit mai multe filtre de dezinsectie pe raza judetului, dupa ce, in urma cu 2 zile, au fost confirmate doua focare de pesta porcina africana in localitatea Borcea.

LOVITURA pentru Petre Daea: O noua EPIDEMIE ameninta Romania, dupa DEZASTRUL provocat de pesta porcina

In plin scandal generat de dezastrul provocat de pesta porcina africana, o noua epidemie pare aproape sa loveasca Romania. Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentara ANSVSA) a.

Autoritatile, acuzate ca au scapat boala pestei porcine africane de sub control. Romania risca sa fie bagata in carantina

Dupa doua luni de la confirmarea primului focar de pesta porcina Africana in judetul Tulcea, autoritatile par a fi scapat situatia de sub control. Cel putin asa spun mai multi specialisti care observa ca in 60 de zile avem deja 8 judete afectate de aceasta boala.

Pesta porcina face ravagii: Virusul ucigas a fost confirmat in 12 localitati din judetul Ialomita

Razboiul autoritatilor din judetul Ialomita cu pesta porcina nu este nici pe departe castigat. Virusul ucigas a fost confirmat si in localitatea Ograda, aflata la 9 kilometri de Tandarei. Astfel, boala contagioasa care ucide pe capete animalele s-a instalat in 12 localitati din Baragan.

Comisia Europeana o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Fermierii afectati de pesta porcina NU primesc despagubiri de la UE (VIDEO)

Comisia Europeana o contrazice pe Viorica Dancila. Comisarul european pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, Phil Hogan,sustine ca fermierii romani afectati de pesta porcina nu vor fi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )