Libnet.ro
UNICEF

10:30

Focarul de COVID-19 de la Spitalul Judetean Alba: 30 de angajati, dintre care 5 medici si 15 asistenti, testati pozitiv

Adevărul Adevărul,
Focarul de COVID-19 de la Spitalul Judetean Alba: 30 de angajati, dintre care 5 medici si 15 asistenti, testati pozitiv

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia s-a decis testarea tuturor angajatilor, personal medico-sanitar, dar si tehnic economic si socio-administrativ, rezultand un total de 30 de persoane infectate. continuă pe Adevărul

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean Alba. Peste 20 de medici si asistente au fost testati pozitiv

Mai multi medici si asistente din cadrul Spitalului Judetean de Urgente din Alba Iulia au fost confirmati cu noul coronavirus.

Noua pacienti cu COVID-19, internati la Spitalul Judetean Alba, au votat cu urna mobila

Un numar de 21 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia si-au exercitat, duminica, dreptul de vot prin intermediul urnei mobile.

29 de angajati ai Spitalului Judetean Alba sunt infectati cu covid

Aproape 30 de angajati ai spitalului judetean Alba au fost depistati cu Covid. Cei mai multi s-au infectat din familie sau de la cunoscuti, din cauza raspandirii virusului, scrie alba24. ro.

Spitalul Judetean de Urgenta din Timisoara, desemnat Spitalul Anului in Romania. Cine a castigat distinctia echipa medicala a anului

Spitalul Judetean de Urgenta Pius Brinzeu, cel mai mare spital din Timisoara, a primit titlul de Spitalul Anului in Romania, cea mai mare competitie dedicata unitatilor.

IN CADRUL ROMANIAN HEALTHCARE AWARDS Spitalul Judetean Timisoara a fost numit Spitalul Anului

Spitalul Judetean de Urgenta Pius Brinzeu din Timisoara a fost declarat Spitalul anului in Romania, premiu acordat de un juriu international, format din specialisti din 12 tari, in cadrul Romanian Healthcare Awards, prima si cea mai ampla competitie dedicata medicilor, echipelor medicale si spitalelor din tara, a anuntat Agerpres.

Alegeri locale 2020. Candidatii care s-au inscris pentru Consiliul Judetean Alba. Cine poate ataca suprematia PNL

Zece formatiuni politice au depus liste pentru Consiliul Judetean Alba. De asemenea, in competitia pentru functia de presedinte al institutiei s-au inscris opt candidati.

Majoritate confortabila in Consiliul Judetean Alba pentru PNL. Ion Dumitrel, ales presedinte cu aproape 56% din voturi

Datele centralizate de AEP de la sectiile din Alba il dau Ion Dumitrel este pana acum pe primul loc, detasat, pe lista candidatilor pentru functia de presedinte Consiliu Judetean.

Urna mobila, solicitata de opt pacienti cu COVID-19 din Spitalul Judetean Buzau

Un numar de 37 de pacienti ai Spitalului Judetean de Urgenta Buzau au solicitat urna mobila pentru a-si exercita dreptul la vot.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )