Libnet.ro
UNICEF

14:00

Focuri de arma in Vaslui: un politist a impuscat in cap un tanar

Antena3 Antena3,
Focuri de arma in Vaslui: un politist a impuscat in cap un tanar

Un politist din Vaslui a impuscat, in aceasta dupa-amiaza, un tanar in varsta de 27 ani, din Zona Industriala din Vaslui in momentul in care barbatul a lasat masina si a fugit, politistul l-a somat. continuă pe Antena3

Tanarul impuscat in cap de un politist la Vaslui este nepotul fostului sef al Politiei Rutiere

O stranie coincidenta in cazul tanarului impuscat mortal joi pe o strada din Zona Industriala a Vasluiului, dupa ce a fugit de un echipaj rutier. Victima este nepotul fostului sef al Biroului Rutier Vaslui, Iulian Munteanu. Politistul care a tras cu arma este tocmai agentul care l-a denuntat de DNA pe subcomisarul Munteanu.

Ce a facut un tanar din Suceava acuzat de viol in momentul in care a ajuns la inchisoare

Petrica Mandrila, un tanar din Suceava acuzat ca a violat o minora de 15 ani, si-a taiat organul genital cu o lama cand a ajuns la Penitenciarul Botosani. Marti, la ora 19. 20, angajatii Penitenciarului B.

Un tanar din Iasi, agresat de politisti intr-un club. Mi-a dat cu ceva de metal in frunte

Un tanar de 25 de ani, din Iasi, face acuzatii grave la adresa unui politist de la trupele speciale. Acesta sustine ca ar fi fost agresat de omul legii in timp ce se afla intr-un club. Tanarul se.

Un tanar din Galati, gasit mort pe trotuarul din spatele blocului sau. Incidentul ar putea fi o crima

Un tanar de 26 de ani din Galati a fost gasit fara suflare de vecinii sai, chiar in spatele blocului in care locuia. Potrivit primelor informatii, tanarul ar fi cazut de la etajul al noualea al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )