Libnet.ro
UNICEF

11:01

Fondul de inovatii din Franta va genera 200 milioane euro anual pentru investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fondul de inovatii din Franta va genera 200 milioane euro anual pentru investitii

Guvernul de la Paris se asteapta ca fondul de inovatii pe care il infiinteaza sa genereze anual 200 de milioane de euro 239 de milioane de dolari) pentru finantarea investitiilor, a afirmat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fondul de inovatii din Franta va genera anual 200 de milioane de euro pentru finantarea investitiilor

Guvernul de la Paris estimeaza ca fondul de inovatii pe care il infiinteaza va genera anual 200 de milioane de euro 239 de milioane de dolari) pentru finantarea investitiilor, a afirmat ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 11,7 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in depreciere sedinta de tranzactionare de astazi, lichiditatea totala fiind de 53,9 milioane de lei 11,7 milioane euro), in scadere fata de cea de joi 219 milioane euro).

CNAIR a atribuit un contract de 2,8 milioane euro pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a atribuit un contract de 12,78 milioane lei 2,8 milioane euro), cu TVA, companiei Tehnodomus din Arad pentru finalizarea unui pasaj de pe centura orasului Arad, potrivit unui anunt publicat astazi pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Ce firme se lupta pe contractul de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA: Siveco, Telekom si ST in asociere cu firme din grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Firma ST Romania, in asociere cu Teamnet World Professional, avand ca tert sustinator pe Ymens Teamnet, firme din grupul Teamnet fondat de urmaritul penal Sebastian Ghita, au depus oferta pentru contractul estimat la peste 21,2 milioane euro care vizeaza dezvoltarea si mentenanta pentru urmatorii 3 ani a sistemului IT al APIA care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor. O alta oferta a fost depusa de Siveco Romania, iar cea de-a treia oferta a fost depusa de Telekom Romania Communications fostul Romtelecom), avand subcontractori pe Best Internet Security si Trendcadis Corp si tert sustinator pe Soft Business Union. APIA a cheltuit peste 55,5 milioane euro in ultimii 11 ani pe dezvoltarea si mentenanta sistemului IT care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor, principalele firme beneficiare fiind Siveco Romania si Teamnet International. Siveco si Intrarom au fost amendate recent cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) de catre Consiliul Concurentei, pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica de Agentia de Plati si Interventie pentru A. A) in anul 2008, pentru atribuirea acordului - cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

Pana la finalul lunii iulie s-au vandut sejururi cu vouchere de vacanta de 10,3 milioane euro, sub asteptari

Valoarea sejururilor vandute pe baza voucherelor de vacanta se situeaza sub asteptari, pana la finalul lunii iulie fiind de 10,3 milioane de euro, intrucat acestea se acorda in prezent numai in sistemul privat, potrivit unui comunicat de presa al patronatului Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania ANAT) trimis Redactiei.

Renovarea apartamentelor vechi din Romania ar costa 15 miliarde de euro. Patru lucruri pe care e bine sa le stii atunci cand se discuta despre confortul locativ din tara noastra

In Romania sunt circa 7. 5 milioane de familii din care circa 7 milioane 94%) sunt construite inainte de anul 2000, iar 3 milioane construite inainte de 1989. In asemenea conditii nu e de mirare ca 8 din 10 romani au declarat ca au probleme cu locuinta. Numai daca luam in calcul o suma de 5. 000 de euro pentru renovarea unui apartamente vechi, am ajunge la un necesar de finantare de 15 miliarde de euro, a explicat sambata Lucian Anghel, presedintele BCR BpL in cadrul unei intalniri cu presa.

Primarul PSD Robert Negoita a suspendat temporar controversata licitatie de peste 5,8 milioane de euro pentru achizitia de echipamente de joaca in Sectorul 3

Primaria Sectorului 3, condusa de Robert Negoita PSD), a suspendat vineri controversata licitatie de peste 5,8 milioane euro pentru achizitia de mobilier urban, echipamente de joaca si de fitness, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Contactati de HotNews. ro, reprezentantii Primariei au precizat ca 'licitatia a fost suspendata temporar deoarece joi seara, cand era termenul limita pentru primirea de clarificari, un operator economic a transmis o astfel de cerere. Acesta este motivul pentru care am suspendat temporar licitatia pana ii vom raspunde operatorului. Nu exista nici un alt motiv. Licitatia va fi reluata in cateva zile, probabil la inceputul saptamanii viitoare.

Bittnet a incheiat achizitia GECAD NET, firma controlata de omul de afaceri Radu Georgescu, si vrea venituri de 10 milioane euro

Bittnet, firma de IT fondata de fratii Cristian si Mihai Logofatu anunta finalizarea tranzactiei de preluare integrala a GECAD NET, companie fondata si controlata pana acum de antreprenourl Radu Georgescu. Odata cu aceasta achizitie, Bittnet vizeaza dublarea cifrei de afaceri, pana la 10 milioane de euro, dar si extinderea de sase ori a bazei de clienti.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Baronii manualelor au anual, se vehiculeaza, undeva peste 100 de milioane euro. Numai auxiliare. Bani gri catre negru

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat joi la Antena 3 ca Baronii manualelor obtin anual pe zona de auxiliare undeva peste 100 de milioane de euro, bani gri catre negru.

PSD si ALDE au votat sa accepte o paguba de 3,5 milioane euro, in dosarul primarului de la Navodari

Procurorii DNA l-au trimis pe Nicolae Matei, fost primar al orasului Navodari, in judecata, intr-un proces care se refera la o parte din terenul taberei de copii din Navodari.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )