Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fonduri europene 2018: Promovarea produselor agroalimentare pe pietele internationale

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene 2018: Promovarea produselor agroalimentare pe pietele internationale

Asociatiile de producatori din Uniunea Europeana, inclusiv din Rominia, pot accesa si in anul 2018 fonduri europene pentru promovarea produselor agroalimentare pe pietele internationale, Comisia Europeana anuntand, vineri, ca va acorda anul acesta o finantare de 169 de milioane de euro pentru aceste activitati, cu 27 de milioane de euro mai mult decat in 2017. continuă pe Hotnews

Calendar 2018: Fonduri europene pentru mici afaceri si antreprenoriat

S-a publicat calendarul calendar estimativ al apelurilor de proiecte care ar urma sa se lanseze in perioada ianuarie-martie 2018, cuprinzand, printre altele si fonduri europene destinate afacerilor mici si mijlocii si programelor de stimulare a antreprenoriatului in randul populatiei Romaniei.

Un preot a fost suspendat de Mitropolia Ardealului dupa ce a fost trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Adrian Butum este acuzat ca a obtinut fonduri europene folosind declaratii false despre mai multe terenuri agricole. A declarat ca biserica foloseste mai multe terenuri, care in realitate se aflau in Poligonul Militar din Cincu.

Preotul din Cincu a fost suspendat de Mitropolia Ardealului dupa ce a fost trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Adrian Butum este acuzat ca a obtinut fonduri europene folosind declaratii false despre mai multe terenuri agricole. A declarat ca biserica foloseste mai multe terenuri, care in realitate se aflau in Poligonul Militar din Cincu.

PMB: Sapte linii de tramvai, un depou si sistemul de semaforizare din Capitala, reabilitate din fonduri europene

Sapte linii de tramvai si depoul Titan, precum si sistemul de semaforizare din Capitala vor fi reabilitate si modernizate din fonduri europene de peste 200 de milioane de euro, transmite Primaria Capitalei.

Un preot din Brasov a fost trimis in judecata pentru frauda cu fonduri europene

Preotul Florin Butum, din Cincu, judetul Brasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru frauda cu fonduri europene. Acesta este acuzat de folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente.

Preot trimis in judecata, pentru frauda cu fonduri europene. Ce suma impresionanta a primit popa

Un preot din Brasov a fost trimis in judecata de procurorii DNA, dupa ce a dat declaratii false pentru a obtine fonduri europene ilegal, in valoare de peste 100. 000 de lei. Florin Butum este acuzat de.

Luare de mita si obtinerea pe nedrept de fonduri europene in dosarul de coruptie al unui fost director de la OJFIR Alba. Suma imensa ridicata la perchezitii

Directia Nationala Anticoruptie a facut public, marti, un comunicat de presa in care ofera explicatii cu privire la dosarul trimis in judecata in care au fost inculpati un fost director al OJFIR Alba, un medic veterinar si un fermier din comuna Ighiu. Acuzatiile sunt de luare de mita, fals si folosire de documente false pentru obtinerea de fonduri europene.

Presedintele Comisiei Europene respinge taierea de fonduri europene pentru Polonia

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se opune taierii fondurilor europene pentru state precum Polonia, care au refuzat sa preia refugiati in urma punerii in aplicare a sistemului de cote, in 2015, informeaza thenews. pl.

Fermier din Bacau, trimis in judecata de DNA pentru frauda cu fonduri europene

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Bacau au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Andries Gheorghe.

Brasovean trimis in judecata de DNA dupa ce folosit acte false ca sa foloseasca fonduri europene pentru a-si construi o pensiune

Traian Brancovici este acuzat ca a atribuit contractual de lucrari pentru construirea pensiunii unei firme pe care tot el o controla. A folosit acte false pentru a acoperi infractiunea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2292 seconds )