Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fonduri europene de 38.000 Euro pentru romani care isi deschid mici afaceri in schema Romania Start Up Plus

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene de 38.000 Euro pentru romani care isi deschid mici afaceri in schema Romania Start Up Plus

Fonduri europene nerambursabile de maximum 38. 000 de euro fiecare vor fi disponibile pentru persoane care isi vor deschide mici afaceri, printr-un proiect realizat in regiunea de dezvoltare Centru, in cadrul schemei de finantare Romania Start Up Plus, au anuntat joi organizatiile care deruleaza proiectul. continuă pe Hotnews

Inspectorii OLAF au descins intr-un oras din Arad: Zeci de femei, suspectate de fraude cu fonduri europene

Mai multe localnice din orasul aradean Santana sunt anchetate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), fiind suspectate ca au beneficiat ilegal de fonduri europene printr-un program destinat femeilor ab.

Ministrul Transporturilor: BERD va aloca 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6

Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare BERD) a lua decizia finala in ceea ce priveste alocarea unei sume de circa 300 milioane de euro pentru magistrala de metrou M6, care va lega Bucurestiul de aeroportul Henri Coanda, a declarat luni ministrul Transporturilor, Felix Stroe, in cadrul unei conferinte de presa la care a participat si premierul Mihai Tudose.

Continental are la dispozitie 4-5 miliarde euro pentru achizitii

Continental AG, al doilea mare producator european de componente auto si anvelope, are la dispozitie 4-5 miliarde de euro pentru achizitii, dar pentru acest an nu are planuri de preluari masive, a afirmat marti directorul general Elmar Degenhart, la Salonul Auto de la Detroit, transmite Reuters, conform Agerpres.

150 de locuri de munca sezoniera pentru romani prin reteaua EURES

EURES Romania dispune de 150 de locuri de munca sezoniera in domeniul agricol in Spania, 100 de posturi pentru femei si 50 pentru barbati, salariul oferit fiind de aproape 6 euro/ora, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Premierul japonez a reamintit ca vizele de intrare in Japonia pentru romani au fost ridicate

Vizele de intrare in Japonia pentru cetatenii romani au fost ridicate, a anuntat astazi premierul japonez Shinzo Abe dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

Carrefour plateste 79 de milioane de euro pentru o participatie la retailerul online de moda Showroomprive.com

Grupul francez Carrefour a anuntat achizitionarea unei participatii de 17% la retailerul online de moda Showroomprive. com, cu suma de 79 de milioane de euro, de la retailerul de mobilier Conforama, transmite Reuters, po-trivit Agerpres.

Alina Gorghiu: Batalia lui Dragnea nu e cu premierii, e o lupta in care isi distruge partidul

Alina Gorghiu a comentat in emisiunea Punctul de intalnire situatia din PSD. Fostul presedinte PNL crede ca prin aceasta lupta Dragnea isi distruge propriul.

Noi reguli pentru cei care vor sa faca bani din YouTube

Realizatorii de video-uri pentru YouTube au un nou set de reguli pe care trebuie sa le indeplineasca daca vor sa primeasca bani din reclamele afisate pe canalul lor. Google inaspreste regulile de acceptare in programul de monetizare YouTube Partner Program. Multi ar putea pierde aceasta sursa de venit.

Mesajul parintelui Calistrat pentru mamele care apeleaza la bone

Parintele Calistrat le atrage atentia mamelor care apeleaza la ajutorul bonelor pentru a-si creste copiii si se intorc la munca la numai cateva luni de la nastere. Parintele Calistrat a vorbit.

Amenzi drastice pentru cei care nu indeparteaza zapada si gheata de pe trotuare, acoperis, dar si din fata imobilelor care le apartin

Dupa oprirea ninsorii, oamenii sunt obligati sa indeparteze zapada din preajma locuintelor, dintre blocuri sau din fata spatiilor comerciale pe care le administreaza. Potrivit unei hotarari a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )