Libnet.ro
UNICEF

18:00

Fonduri europene pentru imbunatatirea calitatii apei si reducerea apelor reziduale in Dambovita

Adevărul Adevărul,
Fonduri europene pentru imbunatatirea calitatii apei si reducerea apelor reziduale in Dambovita

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale in judetele Constanta, Calarasi, Dambovita, Ialomita si partial in judetele Ilfov si Brasov. continuă pe Adevărul

UE aloca 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei si reducerea apelor reziduale in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din Romania.

Comisia Europeana va aloca Romaniei 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din.

MARCEL BOLOS: Brasovul este fruntas la accesarea de fonduri europene pentru echipamente medicale in aceasta perioada

Judetul Brasov este fruntas in ceea ce inseamna accesarea de fonduri europene pentru aparatura medicala in aceasta perioada a pandemiei, a declarat, astazi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, care a mentionat, totodata, ca proiectul trenului metropolitan brasovean, in valoare de 250 de milioane de euro, este cel mai avansat dintre cele care urmeaza sa fie finantate prin Programul Operational de Transport.

Marcel Bolos: Judetul Brasov este fruntas in ce priveste accesarea de fonduri europene pentru echipamente medicale in aceasta perioada, a pandemiei

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca judetulBrasov este fruntas in ce priveste accesarea de fonduri europene pentru echipamente medicale in aceasta perioada, a pandemiei.

Marcel Bolos: Judetul Brasov este fruntas in ce priveste accesarea de fonduri europene pentru echipamente medicale in aceasta perioada, a pandemiei

Marcel Bolos, ministrul Fondurilor Europene, a declarat ca judetulBrasov este fruntas in ce priveste accesarea de fonduri europene pentru echipamente medicale in aceasta perioada, a pandemiei.

Finantare din fonduri europene pentru 10 spitale din Capitala. Ludovic Orban: Sunt bani destinati inzestrarii cu aparatura, echipamente si orice alte investitii necesare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a participat, luni, la semnarea contractelor de finantare din fonduri europene a 10 proiecte ce vor fi implementate de spitale din Bucuresti, cu scopul cresterii capacitatii de raspuns la cr.

Suspect intr-un dosar pe fonduri europene, Alexandru Cumpanasu a primit un nou contract cu bani UE de la Primaria Alexandria

Licente de software, infrastructura hardware si servicii de instruire a personalului iata oferta asociatiei lui Alexandru Cumpanasu pentru Primaria Alexandria. Totul in schimbul a aproape patru milioane de lei, din fonduri europene, pe care administratia locala ii vrea cheltuiti pentru aducerea institutiei la o functionalitate optima pe linie informatica, scrie presshub. ro. Dar Alexandru Cumpanasu este acum suspect intr-un dosar legat tocmai de cheltuirea fondurilor europene. Mai precis, procurorii suspecteaza ca Alexandru Cumpanasu ar fi mintit ca are studii superioare atunci cand a aplicat pentru postul de expert in cadrul proiectului Consolidarea cadrului pentru cresterea calitatii serviciilor publice si sprijinirea dezvoltarii la nivel local SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, prin Directia pentru Descentralizarea Administratiei Publice, in parteneriat cu SNSPA.

Fostul ministru Razvan Cuc promite ca PSD va aduce in Romania fonduri europene

Razvan Cuc, fost ministru al Transporturilor, promite ca PSD va aduce in Romania fonduri europene.

SEFUL AGENTIEI EUROPENE PENTRU SIGURANTA ZBORULUI Europa va ridica in ianuarie restrictiile de zbor impuse avionului Boeing 737 MAX

Europa va ridica in ianuarie restrictiile de zbor impuse avionului Boeing 737 MAX, dupa ce autoritatea de reglementare americana FAA) a pus capat consemnarii la sol din ultimele 20 de luni, care a fost impusa dupa prabusirea a doua aeronave de acest tip, a declarat seful Agentiei pentru Siguranta Aviatiei EASA) din Uniunea Europeana, Patrick Ky, relateaza news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )