Libnet.ro
UNICEF

07:30

Fonduri europene pentru promovarea produselor agricole

Hotnews Hotnews,
 Fonduri europene pentru promovarea produselor agricole

Fermierii romani reuniti in organizatii profesionale pot obtine fonduri europene pentru promovarea produselor agricole in Uniunea Europeana sau in afara UE, printr-o linie de finantare la care se fac inscrieri. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban sustine investitiile cu fonduri europene pentru produsele agricole romanesti

Premierul Orban a subliniat, miercuri, in cadrul discutiilor purtate la Palatul Victoria cu reprezentanti ai industriei alimentare si supermaketurilor, ca sustine investitiile din fonduri europene in activitatea de procesare si de distributie a produselor agricole si incurajeaza promovarea produselor romanesti, potrivit Agerpres.

Case locuite de romi, reabilitate printr-un proiect finantat din fonduri europene. Suma care va fi cheltuita pentru o locuinta

Un numar de 60 de locuinte ale unor persoane din comunitatile marginalizate romi) de pe raza comunei Calnic vor fi reabilitate prin intermdediul unui proiect cu finantare din fonduri europene.

Rasturnare de situatie in dosarul in care firma regelui asfaltului din Vaslui a fost acuzata de fraude cu fonduri europene

Curtea de Apel Iasi a pronuntat luni, 6 iulie, sentinta definitiva in dosarul in care societatea Transmir SRL Vaslui, patronata de cel supranumit regele asfaltului din Vaslui, a fost judecata, alaturi de fostul director tehnic, pentru fraude cu fonduri europene.

Scoala nr. 17 va fi modernizata cu fonduri europene. Valoarea proiectului se ridica la aproape 450.000 de euro

A fost semnat contractul de lucrari proiectare si executie) pentru cresterea eficientei energetice a cladirii Scolii nr. 17, din cartierul Micro 19, gratie unui proiect cu fonduri europene de aproximativ 450. 000 de euro derulat de municipalitate.

Investitii cu fonduri europene pentru modernizarea comunitatilor rurale

Consiliul Judetean Ialomita a parafat patru noi contracte, prin intermediul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Este vorba despre proiecte de modernizare a comunitatilor rurale.

Curtea Domneasca din Targoviste va fi reabilitata cu fonduri europene. Ce valoare are proiectul

Curtea Domneasca din Targoviste va fi reabilitata cu fonduri europene in valoare de 13,3 milioane de lei, printre lucrari fiind avuta in vedere si consolidarea Turnului Chindiei, a informat Consiliul Judetean Dambovita pe 30 iunie, cand a avut loc si predarea amplasamentului catre constructor.

Fondurile europene pentru firme si PFA: 3 scheme de granturi intre 2.000 Euro si 200.000 Euro. Termenul de lansare

Guvernul va lansa curand apelurile de proiecte prin care microintreprinderile, firmele mici si mijlocii IMM), dar si persoanele fizice autorizate PFA) vor putea obtine fonduri europene cuprinse intre 2. 000 de euro si 200. 000 de euro, in functie de mai multe criterii. Informatia apare intr-un proiect de ordonanta de urgenta consultat de StartupCafe. ro, din surse MFE.

Fonduri europene de cate 2-6 milioane Euro: Momentul in care un furnizor B2B poate sa-si gaseasca potentialii clienti

Firmele mici si mijlocii din Romania se pregatesc sa acceseze fondurile europene de cate 2-6 milioane de euro din noua schema de finantare POR 2. 2-IMM, care vor genera cheltuieli eligibile de cate 3-9 milioane de euro in echipamente si servicii business-to-business. Acesta este momentul in care un furnizor poate sa-si gaseasca potentialii clienti, spune Marian Dobrila, consultant pentru finantari nerambursabile, intr-un interviu acordat StartupCafe. ro.

Pachetele cu ajutoare europene pentru nevoiasi ajung la Ploiesti

Peste 2000 de pachete cu ajutoare europene vor ajunge in perioada urmatoare la persoanele nevoiase din Ploiesti, anunta Jurnalul Prahovean.

Pachete cu ajutoare europene pentru nevoiasi ajung la Ploiesti

Peste 2000 de pachete cu ajutoare europene vor ajunge in perioada urmatoare la persoanele nevoiase din Ploiesti, anunta Jurnalul Prahovean.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )