Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ford Puma, crossover fabricat la Craiova, a fost dezvaluit oficial

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ford Puma, crossover fabricat la Craiova, a fost dezvaluit oficial

Ford Puma, crossover fabricat la Craiova incepand din toamna, alaturi de SUV-ul EcoSport, a fost dezvaluit presei din Romania. Este cea mai frumoasa si mai moderna masina fabricata vreodata in Romania. Are cateva atuuri: tehnologii noi de asistenta, o. continuă pe Wall-Street Ro

Noul Ford Puma, produs la Craiova, mai tare decat Dacia Duster. De ce o sa vrei masina americana in locul celei romanesti

Noul Ford Puma a fost dezvaluit publicului. Este al doilea SUV produs de compania americana la Craiova si al treilea fabricat in Romania, dupa EcoSport si Dacia Duster. Dincolo de designul.

FOTOGALERIE Noul Ford Puma, felina din inima Olteniei - devine cel mai avansat automobil fabricat in Romania

Noul Ford Puma, un SUVcrossover de clasa B, putin mai mare decat EcoSport, a fost dezvaluit presei Marti, 25 Iunie, intr-un eveniment cu usile inchise la Craiova. Masina va fi lansata pe piata la finalul acestui an, respectiv la inceput de 2020, in functie de piata, si vine cu tehnologii nemaiintalnite pana acum la un automobil fabricat in Romania.

Cum arata Ford Puma, noul SUV fabricat la Craiova. VIDEO

Fabrica Ford de la Craiova isi extinde activitatea si incepe productia noului Ford Puma. Este al doilea SUV produs de compania americana la uzina din Craiova. Acesta este construit pe platforma utilizata de.

Cea mai hi-tech masina produsa vreodata in Romania iese la rampa: Imagini desprinse din alta lume cu noul Ford Puma (VIDEO)

Noul Ford Puma este al doilea SUV care intra in productie la Craiova, iar dezvoltatorul american a prezentat in premiera imagini si detalii despre cea mai verde si hi-tech masina produsa vreodata in.

Prim contact cu noul Ford Puma

EcoSport a reprezentat un raspuns usor in criza de timp a celor de la Ford la explozia SUV Crossover din segmentul B. Pentru a avea o sansa in acest segment, Ford avea nevoie de ceva nou, iar acest nou este Puma, un model care va fi produs la Craiova.

Premiera Ford Puma toate informatiile despre noul model care va fi produs la Craiova

Ford se afla intr-un plin proces de innoire a gamei, iar noul Puma va fi unul dintre pilonii gamei europene, si poate cel mai important detaliu va fi produs in Romania, la Craiova. Ne-am intalnit ieri, la Craiova, cu noul model, produs despre care Ford sustine ca este cel mai avansat mode produs vreodata in tara noastra.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )