Libnet.ro
UNICEF

20:02

Foreign Policy: care este motivul pentru care victoria lui Johnson este foarte importanta pentru UE?

Hotnews Hotnews,
 Foreign Policy: care este motivul pentru care victoria lui Johnson este foarte importanta pentru UE?

Dupa decisiva victorie a partidului premierului britanic Boris Johnson in alegerile generale britanice de joi, 12 decembrie, putin probabil ca acesta sa mai aiba parte de noi sustinatori. Liderii europeni s-au inarmat cu sloganul lui Johnson: Haideti sa incheiem Brexit, citeaza Rador. continuă pe Hotnews

Demisii grele, la TVR. Motivul pentru care Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger pleaca de la Televiziunea Publica

S-au anuntat demisii grele, la Televiziunea Publica, in aceasta vineri. Vestea e una surprinzatoare si vine in contextul in care doua jurnaliste isi vor parasi posturile publice, la finalul acestui an. Emma Zeicescu si Emanuela Schweninger au anuntat ca vor parasi pozitiile pe care le ocupau la TVR si ca vor mai putea fi urmarite .

Accident teribil in Teleorman. Un microbuz cu 17 muncitori s-a rasturnat. Care este starea victimelor

Un microbuz in care se aflau 17 persoane s-a rasturnat, luni, in localitatea Scurtu Mare din judetul Teleorman. in urma accidentului, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU) a activat Planul rosu de interventie. Potrivit primelor informatii, soferul microbuzului a decedat, iar 9 persoane au fost ranite. Un microbuz cu 17 muncitori s-a rasturnat in .

Unul dintre patronii Colectiv anunta ca va contesta sentinta prin care este condamnat la peste 11 ani de inchisoare: Decizia este nedreapta Nu au fost administrate toate probele

Costin Mincu, unul dintre patronii clubului Colectiv, considera ca decizia tribunalului, prin care este condamnat la 11 ani si opt luni de inchisoare, este una nedreapta, motivand ca nu au fost administrate toate probele. Mincu a mai spus ca va contesta decizia Tribunalului Bucuresti la Curtea de Apel, unde spera ca judecatorii sa administreze toate probele si sa audieze inclusiv expertii procuraturii.

Trump il felicita pe Johnson pentru victoria sa in alegerile legislative anticipate

Presedintele american Donald Trump l-a felicitat vineri pe premierul britanic in exercitiu Boris Johnson pentru marea sa victorie in alegerile legislative anticipate de joi, care deschid acum calea unui acord comercial cu Statele Unite, relateaza Reuters.

VINERI 13. Este zi cu noroc sau ghinion? Care este adevarata semnificatie a zilei de vineri 13

Este ceva de temut in celebra zi de Vineri 13? De ani si ani, oamenii si-au spus unii altora ca atunci cand ziua de Vineri pica pe data de 13 a unei luni, acea zi este nenorocoasa.

Cod Rutier 2020. 5 lucruri care se schimba pentru soferi, anul viitor. Amenzi si taxe in plus

Cod Rutier 2020. Pretul carburantilor, amenzile de circulatie, vinieta Oxigen, taxe in plus ori polite RCA; toate reprezinta o bataie de cap. Pentru a cunoaste din timp cu ce urmeaza sa te confrunti anul viitor, ai mai jos 5 lucruri care se schimbari pentru soferi din 2020. Cod Rutier 2020 5 lucruri care se .

VIDEO Baia Mare: Un comerciant care framanta aluatul pentru placinte cu bormasina la Targul de Craciun, amendat cu 20.000 de lei

Comerciantul filmat la Targul de Craciun din Baia Mare in timp ce invartea aluatul pentru placinte cu o bormasina, intr-o galeata, pe jos, a primit o amenda de 20. 000 lei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:02

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )