Libnet.ro
UNICEF

22:15

A fost adoptata Hotararea pentru suspendarea cursurilor in scolile unde vor fi sectii de votare. Cursurile se vor desfasura online (DOCUMENT)

B1 B1,
A fost adoptata Hotararea pentru suspendarea cursurilor in scolile unde vor fi sectii de votare. Cursurile se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii. continuă pe B1

Cursurile cu prezenta fizica in scolile unde vor fi sectii de votare, suspendate intre 25 si 29 septembrie inclusiv. Activitatile didactice se vor desfasura online (DOCUMENT)

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat, miercuri, Hotararea nr. 46 privind suspendarea activitatilor didactice, incepand din 25 septembrie si pana pe 29 septembrie inclusiv,in.

CJSU Vaslui a aprobat suspendarea cursurilor fata in fata in trei unitati de invatamant, dupa aparitia a patru cazuri de COVID-19

Luni, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Vaslui a apropat suspendarea cursurilor fata in fata din patru clase, aflate in trei unitati de invatamant diferite. Orele se vor desfasura online pe.

Rectificarea bugetara a fost adoptata! Parlamentul a votat majorarea pensiilor

Rectificarea bugetara a fost aprobata de deputati si senatori, principala modificare adusa de parlamentari proiectului Guvernului fiind revenirea la majorarea punctului de pensie cu 40%. Liberalii au anuntat ca vor ataca decizia la CCR.

31.438 persoane au fost testate pozitiv pentru Covid-19 in Spania, de vineri

Spania a fost una dintre cele mai afectate tari de pandemia de COVID-19 in cursul primaverii din 2020. Daca in perioada mai iulie, Spania a inregistrat un numar mai mic de cazuri zilnice, de la jumaatea.

Filmul romanesc ai carui actori au fost condamnati la moarte si executati. Pelicula a fost un succes pentru public

Cel mai mare jaf petrecut vreodata intr-o tara comunista s-a transformat intr-o pelicula de mare succes. Fillmul romanesc ai carui actori au fost condamnati la moarte si executati inainte de lansarea acestuia ramane un caz unic in istorie. Jaful Bancii de stat a Romaniei, moment istoric 28 iulie 1959, ora 8:00, Calea Giulesti. Cinci persoane .

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )