Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fost ministru, reactie DURA in RAZBOIUL din PSD: Aud colegi VORBIND iN SOAPTA de...

B1 B1,
Fost ministru, reactie DURA in RAZBOIUL din PSD: Aud colegi VORBIND iN SOAPTA de...

Fostul ministru al Sanatatii, Nicolae Banicioiu, afirma in urma cu o zi ca PSD nu trebuie sa schimbe premieri si guverne la fiecare 6 luni si ca risca sa devina, in acest ritm,. continuă pe B1

Fostul premier al Romaniei, reactie in scandalul din PSD: Ambele tabere din partid au gresit

Sorin Grindeanu, fostul premier al Romaniei, a venit cu o prima reactie cu privire la scandalul din PSD. Trebuie sa asiguram in acest moment stabilitate in tara noastra. Sa nu uitam c?.

Victor Ponta, reactie DURA in scandalul din PSD. Cum ii desfiinteaza fostul premier pe Dragnea si pe traseistii impostori din partid

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza in scandalul care zguduie PSD, lansand un atac extrem de virulent la adresa actualei conduceri a partidului. El spune ca a ajuns sa se uite cu mare.

Avertisment dur de la un fost ministru din Cabinetul Tudose: Ar fi sinucidere politica pentru PSD o noua schimbare de Guvern

Senatorul Adrian Tutuianu, presedintele PSD Dambovita si fost ministru al Apararii, spune ca o noua schimbare de Guvern ar fi sinucidere politica pentru social-democrati si se declara.

Fost ministru al PSD, mesaj pentru colegii sai: Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan

Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ponta, a declarat, la Realitatea TV, faptul ca premierul Mihai Tudose are tot dreptul sa-i ceara demisia lui Carmen Dan din functia de ministru, indiferent daca le place sau nu unor colegi din partid.

inca un lider important din PSD sare in apararea lui Carmen Dan

Razboiul din cadrul Guvernului, dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, a tulburat cu siguranta apele in interiorul principalului partid de guvernamant. Potrivit.

Masina unui sef din PSD a fost vandalizata. Gestul ar avea conotatii politice

Supriza neplacuta sambata dimineata pentru presedinta organizatiei municipale a femeilor din PSD Brasov, Adela Diaconu. Masina, parcata in Centrul Istoric al Brasovului, la prainti, a fost.

Trebuia sa plece si Carmen Dan. Sorin Grindeanu INTERVINE in scandalul din PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu intervine in scandalul din PSD, acesta incercand sa aiba o pozitie echilibrata. insa, acesta afirma ca ministrul Carmen Dan trebuia sa plece.

Liviu Dragnea, despre criza din PSD: Este mult mai putin decat ce se vede

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit vineri, cu primarii si liderii PSD Vaslui, in cadrul turneului in Moldova. Referitor la criza din PSD, Dragnea a declarat la intalnirea cu.

Alina Mungiu-Pippidi, despre criza din PSD: Mai recruteaza iarasi serviciile pe aia cu dosar daca vine vreun impas si facem un nou UNPR

Politologul Alina Mungiu-Pippidi analizeaza intr-un editorial criza interna din PSD in incercarea de a raspunde intrebarii daca asa numitul partidul bunei guvernari din aceast.

Reactie DURA dupa AMANAREA deschiderii Lotului 3 din Autostrada Sebes - Turda: O CRIMA la adresa soferilor...

Amanarea deschiderii Lotului 3 din Autostrada A10 Sebes - Turda starneste reactii dure. Astfel, Asociatia Pro Infrastructura API) a transmis un mesaj vehement in care sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )