Libnet.ro
UNICEF

05:00

A fost muscat mortal de o cobra in timp ce incerca sa o faca mai putin periculoasa. Cum voia un barbat sa reuseasca acest lucru

Antena3 Antena3,
A fost muscat mortal de o cobra in timp ce incerca sa o faca mai putin periculoasa. Cum voia un barbat sa reuseasca acest lucru

Un barbat a fost muscat mortal de o cobra in timp ce acesta incerca sa ii coasagura cu ata pentru a nu mai reprezenta un pericol. Soferul auto din India a gasit reptila veninoas?. continuă pe Antena3

Un tanar a fost injunghiat mortal la metrou! E socant ce au facut oamenii in loc sa ii acorde primul ajutor

Un tanar de 22 de ani a fost injunghiat mortal intr-o statie de metrou. Andy Brigite si-a dat ultima suflare chiar in statia de metrou Chatelet-Les Halles RER din Paris, dupa ce a fost injunghiat mortal de catre un.

Kosovo: Un lider sarb a fost impuscat mortal

Un important politician sarb din Kosovo, Oliver Ivanovic, a fost impuscat mortal marti dimineata in zona sarba din Mitrovica, au declarat pentru AFP un membru al partidului sau, Bozovic, si avocatul sau, Nebojsa Vlajic.

DOLIU in lumea MODEI! Un cunoscut model a fost iNJUNGHIAT mortal in plina strada. Prietenii sunt in stare de SOC: inca nu ma simt pregatita sa accept (FOTO)

Modelul Harry Uzoka, in varsta de 25 de ani, a fost injunghiat mortal pe o strada din Londra. Moartea sa subita a socat industria modei, acesta fiind considerat un simbol pentru baietii de.

Tragedie in lumea modei! Un model a fost injunghiat mortal pe o strada din Londra

Harry Uzoka, un model in varsta de 25 de ani, care colabora cu Zara si Mercedes, a fost injunghiat mortal pe o strada din Londra. Moartea sa a cauzat un soc, intrucat tanarul era.

Un barbat a fost impuscat mortal in timpul unei partide de vanatoare

Un barbat in varsta de 50 de ani a fost impuscat astazi, in jurul pranzului, in timpul unei partide de vanatoare.

Un barbat a fost impuscat mortal la vanatoare in Caras-Severin

Un barbat, in varsta de 50 de ani, a murit duminica la vanatoare in Caras-Severin, dupa ce a fost impuscat din greseala de un coleg vanator. Acesta a vrut sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )