Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fost premier, audiat la Parchetul General

B1 B1,
Fost premier, audiat la Parchetul General

Fostul premier Petre Roman s-a prezentat, joi dimineata, la Parchetul General, pentru a fi audiat de procurori in dosarul Revolutiei. Roman nu a dorit sa faca declaratii in fata. continuă pe B1

Fost premier, audiat la Parchetul General: S-a decis EXTINDEREA urmaririi penale (VIDEO)

UPDATE: Petre Roman sustine ca acuzatiile ce i se aduc sunt grotesti si absurde. Eu resping la fel cum am facut si pana acum. Oricine poate evalua, adica, in seara lui 21 spre 22 sunt la baricada, se.

Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este acuzat de ultraj

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a fost citat la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de ultraj.

Ion Iliescu, la Parchetul General. Fostul presedinte, audiat in Dosarul Revolutiei

Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu a ajuns, marti dimineata, la sediul Parchetului Instantei supreme, unde procurorii militari ii vor aduce la cunostinta in mod oficial acuzatiile pentru care.

Robert Negoita, audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din lucrarea sa de doctorat

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat din nou, miercuri, la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand ca nu stie nici in ce dosar a fost chemat si nici in ce calitate.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA-Ploiesti, procurorul Lucian Onea,s-a prezentat la Parchetul General pentru a-i fi aduse la cunostiinta acuzatiile pentru care este urmarit penal in dosarul deschis dupa plangerile lui Vlad Cosma, fiul fostului sef al CJ Ploiesti, Mircea Cosma.

Seful DNA Ploiesti, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat marti la Parchetul General, scrie Agerpres.

Sorin Blejnar, la Parchetul General. Fostul sef ANAF a facut un denunt la adresa unitatii de elita a DNA

Sorin Blejnar a ajuns la Parchetul General in urma cu putin timp. intrebat de ce a venit la Parchet si daca va fi audiat, fostul sel al ANAF a spus: Ma vedeti cu vreun avocat? Acest lucru inseamna.

UPDATE: Seful DNA Ploiesti este urmarit penal. El a refuzat sa dea detalii din dosar, dupa audierea de la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile in dosarul in care este cercetat, scrie Agerpres. Acesta ar fi cercetat pentru modul in care s-au desfasurat anchetele la DNA Ploiesti, respectiv pentru participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )