Libnet.ro
UNICEF

08:15

A fost publicata noua lista a tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Ce tari nu mai sunt pe lista

Adevărul Adevărul,
A fost publicata noua lista a tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Ce tari nu mai sunt pe lista

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, in aceasta dimineata, lista tarilor sau zonelor pentru care, din cauza numarului mare de infectari cu SARS-CoV-2,orice persoana care vine in Romania din aceste zone galbene va trebui sa intre in carantina. continuă pe Adevărul

A fost actualizata lista tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat hotararea prin care este aprobata lista actualizata a tarilor pentru care se impune carantina de 14 zile la sosirea in Romania.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligarie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Lista actualizata a tarilor pentru care carantina la intoarcere este obligatorie timp de 14 zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a emis o noua lista a zonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania, anunta o informare a CNSU.

Tarile pentru care se impune carantina la sosirea in Romania. Lista actualizata de CNSU

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat, intr-o sedinta ce a avut loc luni dimineata, o noua lista a tarilor si a zonelor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune carantina la.

Lista tarilor pentru care se impune carantina la sosirea in Romania

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a adoptat in sedinta de astazi, Hotararea numarul 50 privind aprobarea listei tarilorzonelor de risc epidemiologic pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania si clarificarea unor aspecte referitoare la aplicarea prevederilor privind prelungirea starii de alerta si a masurilor necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Lista tarilor din zona galbena Cei care vin in Romania din aceste state intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat luni lista tarilor cu risc epidemiologic, pe aceasta regasindu-se Belgia, Olanda, Spania, Franta sau Marea Britanie si fiind eliminate Statele Unite si Republica Moldova. Cei care sosesc in Romania din aceste state trebuie sa intre in carantina.

Bancile au inceput sa puna popriri, pentru ca ordonanta care amana executarile silite nu a fost publicata inca. Orban: Va fi publicata astazi sau maine

Bancile au inceput sa reactiveze popririle pe conturi suspendate in pandemie, pentru ca Ordonanta de Urgenta adoptata de Guvern care amana executarile silite nu a fost publicata in Monitorul Oficial. Premierul Ludovic Orban a declarat ca actul normativ va fi publicat astazi sau maine. intre timp, contribuabilii stau cu conturile blocate.

Ordonanta privind esalonarea la plata a fost publicata in Monitorul Oficial

Ordonanta de urgenta a Guvernului privind esalonarea la plata pe o perioada de cel mult 12 luni a obligatiilor fiscale principale si accesorii a caror scadenta era dupa data declararii starii de urgenta a fost publicata in Monitorul Oficial.

Femeia pentru care Walter Zenga a divortat. E cu 16 ani mai tanara ca el

Walter Zenga a spus ca divorteaza de sotia sa, Raluca, dupa o casnicie de 14 ani. Cei doi au impreuna si doi copii. Dar antrenorul italian nu este, se pare, la primul divort. Femeia pentru care Walter Zenga a divortat. E cu 16 ani mai tanara ca el in trecut, Walter Zenga s-a mai separat .

Sotia de fotbalist pe care nimeni nu o mai recunoaste. Motivul socant pentru care arata asa

Adina Bourceanu a facut o schimbare radicala de look. A decis sa se tunda la zero dintr-un motiv total surprinzator. Era obosita si nu mai voia sa se sepele pe cap. Chiar sotul ei, Alex Bourceanu, fost fotbalist la FCSB, i-a dat ideea sa se tunda scurt. Ce-i drept, probabil ca nici el nu si-a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )