Libnet.ro
UNICEF

01:05

A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Playtech Playtech,
A fost sau nu chemata Viorica Dancila la DNA. Este o stire pe jumatate falsa

Viorica Dancila a organizat, joi, o noua dezbatere la care au fost invitati jurnalisti de la mai multe televiziuni si publicatii. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a declarat ca informatia potrivit careia va fi chemata la DNA este pe jumatate falsa. Viorica Dancila: DNA a spus ca nu ma cheama maine, dar ma poate chema . continuă pe Playtech

Viorica Dancila: DNA a spus doar ca nu voi fi chemata MAINE! Asta nu inseamna ca nu voi fi chemata deloc!

Viorica Dancila a lamurit, joi, in conferinta de presa, chestiunea chemarii sale la DNA, dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a dat un comunicat in care e precizat ca sefa PSD nu este invitata.

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD

Fostul presedinte Traian Basescu spune despre Viorica Dancila ca este varful de calitate politica in PSD si este mai buna decat a lasat imaginea, iar ceilalti lideri social-democrati sunt vai mama lor. Basescu a reafirmat sustinerea sa pentru Klaus Iohannis in al doilea tur al alegerilor si spune ca acesta ar fi trebuit sa mearga la o dezbatere cu contracandidata de la PSD .

VIORICA DANCILA: Ma astept sa fiu chemata la DNA

Candidatul PSD pentru functia de presedinte al Romaniei si liderul acestui partid politic, Viorica Dancila a declarat ca se asteapta sa fie chemata la DNA. Ea a dat ca exemplu declaratiile europarlamentarului Rares Bogdan care a spus ca Viorica Dancila va avea dezbaterea cu procurorii.

Viorica Dancila, despre chemarea la DNA: Informatia e pe jumatate falsa. Oamenii lui Iohannis vor o campanie de fluturare a catuselor in fata contracandidatilor sai

Viorica Dancila a spus ca informatia ca va fi chemata la DNA e pe jumatate falsa. Anuntul a fost facut la a doua dezbatere cu jurnalistii inainte de alegerile prezidentiale. Am spus ca toti cei.

Viorica Dancila, reclamata la DNA in plina campanie. Procurorii anticoruptie: Fostul premier nu este citat maine la audieri

Viorica Dancila a fostreclamata la DNA in plina campanie pentru prezidentiale. Plangerea a fost depusa de reprezentantul unui club de tenis care reclama faptul ca s-au cerut si aprobat prea multi bani di.

DNA neaga zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata pentru audieri

Directia Nationala Anticoruptie a negat joi zvonul ca Viorica Dancila ar urma sa fie citata la DNA in data de 22 noiembrie. Acest zvon a venit in contextul in care Viorica Dancila a profitat de o declaratie a europarlamentarul PNL Rares Bogdan - care a scris pe Facebook ca fostul premier ar trebui sa se pregateasca de dezbatere cu procurorii - pentru a acuza ca adversarii lui Klaus Iohannis la prezidentiale s-au ales cu dosare penale, cum a fost cazul lui Victor Ponta sau al lui Dan Barna.

ALERT DNA dezminte ca Viorica Dancila ar urma sa fie audiata vineri de procurori

Directia Nationala Anticoruptie DNA) dezminte categoric intr-un comunicat informatia potrivit careia Viorica Dancila ar fi urmat sa fie audiata vineri de procurori intr-un presupus dosar de coruptie.

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care .

Viorica Dancila, intrebata despre fiul sau angajat la Curtea de Conturi: A fost angajat inainte ca eu sa fiu premier. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, a sustinut, in conferinta de presa organizata in paralel cu dezbaterea presedintelui Iohannis, ca nu ea si-a angajat fiul la Curtea de Conturi si ca acesta a fost angajat inainte ca ea sa ajunga la Palatul Victoria. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le permit, a spus Dancila.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )